02/05/2024

URA… NE-AM INFRANT! SAU CRONICA UNEI MORTI ANUNTATE

UN FLEAC…NE-AM CIURUIT!

Azi noapte a avut loc unul dintre importantele momente politice pentru principalul partid din Romania!

O noapte in care niste baietasi cu bricege au reusit sa arata slabiciunile unui partid condus discretionar, doar in interes public fara coeziune, fara unitate, fara decizii luate in consens!

Primul Ministru Tudose – un om fara carisma, fara viziune, fara realizari notabile, cu o prefata semnata de SRI a reusit ca si Brutus sa isi injunghie pe la spate Cezarul!

Pus in fata unei alternative a diavolului – o situatie aproape fara iesire doar de dragul de a-si pastra scaunul de sef de partid Dragnea a cedat pe toata linia in fata cererilor lui Tudose…si ale lui Badalau!

O sedinta din care PSD-ul a iesit umilit, mototolit, tacut! Un simulacru de apropiere ….Liviule…Mihai..aproape ca …Draga Stolo …..in care Basescu pălangea de mila lui Stolojan de credeam ca Stolojan mai are maxim 2 ore si da ortu popii.

De regula in asa ceva te intrebi vorba latinului qui prodest?

Cui a folosit tot acest scenariu pus la cale de vreo saptamana in care scopul era de mutilare a autoritatii in partid a lui Dragnea?

Cine va fi nucleul in care se va regrupa partidul? Poate fi Tudose acel lider carismatic si providential de care are nevoie de vreo 5 ani PSD-ul? Nu cred!

Probabil un grup format din Badalau –  Giurgiu, Tutuianu – Dambovita, Stanescu – Olt, Marian Oprisan – Vrancea, vor forma un nou nucleu dur care vor prelua guvernarea! Evident cu aceasta mascota scoasa in fata – Tudose!

Viitorul va arata daca am avut dreptate. Cert este ca in acest moment Dragnea isi linge ranile grave…pe care le merita pentru ambitia de a fi un mic dictator si a nu te consulta cu ceilalti colegi!