Eu te-am facut …eu te omor!

Nasolie mare la cel mai mare partid din ţară! Zi de mari decizii ce vor afecta întreaga ţară. Aici nu e vorba de cine câştigă cine pierde, nu e vorba de războiul Dragne – Tudose, Bădălău – Cuc, DNA – restul lumii. Aici e vorba de interesele personale ale celor din afara acestei ţări care nu îşi doresc să permită dezvoltarea. Aşa cum a fost decapitat Ceauşescu că îşi plătise datoriile aşa se întâmplă şi acum! De ce e victima colaterală RĂZVAN CUC? Pentru că a avut tupeu să pună lucrurile în ordine acolo la unul dintre cele mai grele ministere din ţară! Că a avut curajul să închidă contracte date pe parandaraturi uriaşe unora din politicienii ăştia care stau acum cu cuţitele scoase! Orânduire proastă halal conducători.

Cum dracu să le convină la ăştia de pe afară care o plătesc pe Codruta să le strice unul ca Răzvan Cuc contractele! Păi în romanica sunt nişte dobitoci care nu merită autostrăzi ci doar să plătească despăgubiri pentru nişte contracte păgubos încheiate.

Nu îl înţeleg pe Dragnea… recunosc că nu îl înţeleg nici pe Tudose. Are cam mult tupeu demn de curajoşi de cârciumă. Parcă după ce se îmbată vrea să bată pe toată lumea.

Revenind pe plan local nu înţeleg de ce acest scandal în interiorul psd-ului. Nu înţeleg de ce Bădălău îşi omoară echipă.. ce interese sunt? Indiferent cum ar fi Andrei Alexandru şi Răzvan Cuc sunt ai noştri, de aici de la Giurgiu, oameni care au muncit la rezultatul PSD-ului actual şi nu pot să înţeleg de ce sunt marginalizaţi.

Dar suntem guvernaţi de legile lui Murphy. Când ceva merge bine sigur ai omis ceva!