23/05/2024

Spotul Legii Anastasia, de acum pe TV. Fii curat la volan!

SENATOR PSD DE GIURGIU – ROBERT CAZANCIUC

Televiziunile și radiourile din România vor promova #LegeaAnastasia în beneficiul cât mai multor români, ca mesaj de interes public, difuzat în cadrul campaniei naționale pe care am demarat-o la sfârșitul anului trecut.

Mulțumesc Ministerului Afacerilor Interne și Consiliului Național al Audiovizualului pentru implicarea și contribuția substanțială la derularea acestei campanii de promovare și conștientizare a efectelor Legii Anastasia.

În fiecare zi, toate posturile de televiziune cu acoperire națională, regională și locală vor rula un scurt videoclip care prezintă atât pericolele provocate de cei care se urcă la volan băuți, drogați sau fără permis ucigând oameni nevinovați, cât și consecința unor astfel de fapte – pedeapsa la închisoare cu executare.

Videoclipul a fost realizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România, cea mai mare organizație din domeniu, la nivel național, partener important, alături de multe alte companii și asociații profesionale, al campaniei naționale de conștientizare.

fiicuratlavolan

https://www.facebook.com/RobertMariusCazanciuc/videos/1087423612546408