23/05/2024

Tendințele din 2024 pentru moda masculină

1.Pantalonii cu talia înaltă
Ceea ce se purta deja din toamnă, este acum mai mult decât un moft trecător. Ridică-ți cămașa și trage-ți în sus pantalonii. De la Jonathan Anderson la Rick Owens, pantalonii cu talie înaltă sunt aici pentru a rămâne. Raf Simons și Miuccia Prada, de exemplu, traduc look-ul într-o variantă modernă pentru birou, purtând blazerul sub pantalonii de costum, în timp ce Loewe optează pentru strălucire și siluete strânse în talie.

2. Transparențe
Figura masculină în lumea modei a evoluat, așa că acum designerii explorează cu elemente mult mai senzuale, de aceea în 2024, hainele transparențe arată mai mult decât ascund fiind mai îndrăznețe ca niciodată.

3. Trenciuri
Paltoanele și trenciurile au revenit pentru zilele mai răcoroase ale verii și imprevizibilitatea sezonului. De la Bottega Veneta la Dior Men și The Row, toate ne arată o nouă viziune asupra clasicului atemporal al salturilor de tranziție.

4. Uniforme de lucru
Moda utilitară nu va dispărea în 2024. Pregătește-te, pentru că îmbrăcămintea inspirată din uniformele de lucru va fi una dintre cele mai virale tendințe ale sezonului, oferind o tușă relaxată.

5. Denim
Blugii revin pe podiumurile internaționale cu smokingul canadian (setul format dintr-o jachetă de denim deasupra și blugi în partea de jos) de Marine Serre și Louis Vuitton. Loewe reînvie anii ’70 cu blugi cu talie înaltă. Un sfat pentru vară: „jorts”, o combinație de blugi și pantaloni scurți, sunt elementul perfect de stil stradal pentru vară.