16/06/2024

CUM SCHIMBI LUMEA PRIN MANIPULARE!!!

URMARITI VA ROG STIRILE OFICIALE DESPRE CORONAVIRUS

ACESTA ESTE DOAR UN PUNCT DE VEDERE!

Ne aflăm azi 14 aprilie în ultima zi a primei perioade de stare de urgenţă decretata de Ficus!
Şi încerc să îmi conving parlamentarii de Giurgiu să nu mai voteze încă odată un astfel de decret!
Nu voi dori să vorbesc despre coronavirus pentru că sunt convins că sunteţi sătui de el.
Că nu cred în apariţia lui dintr-o dată aşa asta e altă poveste!
Şi hai să vedem de ce nu cred în prosteala şi manipularea uriaşă creată de câţiva oamenii care conduc lumea cu complicitatea OMS şi a sistemelor medicale din cam toate ţările! Plus câteva televiziuni care au foarte mari interese!

Nu contest că virusul există! Ba da, este un virus programat în laborator, activat clar pentru segmentul de vârsta peste 65 de ani şi segmentul celor care au alte comorbiditati, diabet, tensiune, oameni a căror imunitate nu îi poate salva!
Să începem cu unele fapte care vă pot ridica câteva întrebări!

  1. Dan Brown scrie o carte după care se face un film în care se spune că un virus este creat să pornească o molimă în lume care să înjumătăţească lumea şi care să o schimbe.
  2. Cei de la Marvel scot şi ei un film din seria Avengers – Infinity war al cărui subiect este înjumătăţirea lumii!
  3. În 2011 apare un film – Contagion – care are ca subiect o pandemie pornită din Wuhan China şi care prezintă punct cu punct exact ce se întâmpla azi.
  4. Christine Lagarde: director FMI – 2018” Bătrânii trăiesc prea mult şi este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”

CONTEXT INTERNAŢIONAL ÎNAINTE DE PANDEMIE

Statele Unite Ale Americii – Preşedintele Trump era anchetat de Congres urmând a fi demis ca urmare a scandalui… Comisia de Informaţii din Camera Reprezentanţilor controlată de democraţi a încheiat marţi prima fază cu un raport de 300 de pagini. Raportul a fost adoptat strict prin voturile democraţilor, republicanii sprijinindu-l ferm pe Trump. Liderul de la Casa Albă este acuzat de abuz de putere pentru că, împreună cu cercul său de apropiaţi, a desfăşurat o „campanie de presiuni” pentru a obliga Ucraina să îl ancheteze pe rivalul său politic democrat Joe Biden, înaintea alegerilor prezidenţiale de anul viitor. Trump ar fi condiţionat o întâlnire la Casa Albă cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi un ajutor de aproape 400 de milioane de dolari de un anunţ al Ucrainei privind deschiderea unei investigaţii de corupţie împotriva lui Biden

Franţa – A trecut exact un an de când Vestele galbene, celebrele Gilets jaunes, invadau intersecţiile din Franţa. Mişcarea a fost lansată pentru a denunţa creşterea preţului la carburant – după ce a fost introdusă o taxă pe carbon. Ulterior, din protest în protest, mişcarea s-a transformat şi a cuprins revendicări tot mai largi: de la creşterea puterii de cumpărare la demisia preşedintelui Emmanuel Macron şi a guvernului Edouard Philippe.

Italia şi Spania – aveau o populaţie foarte îmbătrânita care le provocau mari probleme în alocare şi sistinerea fondurilor de pensii! Gândiţi-vă doar câte femei din România lucrau ca îngrijitoare la bătrâni din Italia şi Spania

Premierul italian Giuseppe Conte și-a prezentat demisia în august, după prăbușirea guvernului de coaliție, dar ulterior a fost redesemnat ca prim-ministru pentru a conduce o a doua coaliție între Mișcarea 5 Stele și Partidul Democrat. În timp ce Partidul Liga, de opoziție, se află în prezent în topul sondajelor de opinie din Italia, șeful acestuia, Matteo Salvini, se confruntă cu urmărirea penală pentru refuzul de a permite în luna iulie 2019, în timpul mandatului său de ministru de Interne, intrarea într-un port italian a unei nave cu migranți, o chestiune care este văzută ca o altă problemă destabilizatoare pentru guvernul italian actual.

Spania – Socialistul spaniol Pedro Sanchez a fost reconfirmat marţi prim-ministru, obţinând la limită votul de încredere al Parlamentului, după ce duminică a pierdut un prim vot, punând astfel capăt unei perioade de opt luni de blocaj politic, relatează agenţiile AFP şi EFE – ianuarie 2020
Pedro Sanchez, care va putea forma astfel un guvern inedit de coaliţie împreună cu stânga radicală Podemos, a primit marţi în parlament 167 de voturi pentru şi 165 de voturi împotrivă, alţi 18 deputaţi abţinându-se. Viitorul executiv va fi sprijinit şi de mai multe mici partide regionale şi naţionaliste. În programul lor foarte criticat de patronate, socialiştii şi Podemos au promis o cotitură spre stânga cu o creştere a salariului minim, impozite pentru cei mai bogaţi şi întreprinderi, precum şi o abrogare parţială a controversatei reforme a pieţei muncii, adoptată de conservatori. Potrivit analiştilor, acest guvern minoritar se anunţă totuşi fragil pentru că va trebui să caute sprijin de fiecare dată când va dori să obţină adoptarea reformelor sale.

Germania – Germania are probleme serioase: cea mai mare economie din Europa se duce pe tobogan.
Încetinirea industriei prelucrătoare germane s-a înrăutăţit în iulie, activităţile înregistrând cea mai slabă evoluţie din ultimii şapte ani, sugerând o deteriorare a perspectivei pentru cea mai mare economie din Europa, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Sănătatea industriei prelucrătoare germane a trecut în iulie de la proastă la foarte proastă”, a spus Phil Smith, economist principal IHS Markit. Acesta s-a referit la o scădere accelerată a comenzilor pentru exporturi, cel mai accentuat din ultimii peste 10 an

În toate aceste ţări care ne sunt date exemple ca wow ce se întâmplă acolo contextul politic era supra ultra săturat, plin de mişcări de protest cu Guverne instabile care nu mai avea nevoie de mişcări de stradă!

Cum poţi liniştii lumea şi să invoci stare de urgenţă pentru a rămâne la Guvernare???

Cum poţi ţine lumea în casa să nu mai protesteze?
Cum poţi să le impui totalitarism şi dictatura?
Gândiţi cu creierul vostru! Nu vă luaţi după tot ce va obliga să înghiţiţi!

România – România condusă de PNL se afla în ianuarie pe cai mari! Numai ca fiind doar o colonie condusă de Germania şi Franta penelistii sunt victime colaterale ale unei uriaşe mistificări la nivel global!