Realizările lui Drulă?! ZERO pentru România,

Realizările lui Drulă?! ZERO pentru România, venituri NESIMŢITE pentru prieteni! Chiar ieri, înainte ca USR-istul Cătălin Drulă să-şi depună demisia din funcţia de ministru al Transporturilor, la mişto, desigur, au fost făcute noi numiri în Consiliul de Administraţie al CNAIR.

🔺 În condiţiile în care ne-au zis că ei n-au bani de salarii, de alocaţii, de pensii, că bate vântul crizei în România şi să-şi pună poporul pofta-n cui, ia uitaţi-vă ce indemnizaţii primesc oamenii lui Drulă, înfipţi la timp în CA-ul menţionat! Aproape 440 de milioane de lei vechi, lunar, ia directorul general şi peste 13.000 de lei, un simplu membru!

❌ Nu vă e ruşine, nesimţiţilor?! Pentru angajaţii de la Metrorex, pentru oamenii aceia care lucrează în condiţii pe care voi nici nu vi le imaginaţi, n-aveaţi bani! Pentru toţi ceilalţi angajaţi din Transporturi n-aveţi bani. Îi trataţi ca pe nişte „amărâţi” şi vă străduiţi să îi ţineţi aşa, dar ferească Dumnezeu să umblaţi la buzunarele prietenilor voştri! Câte salarii ar putea fi plătite dintr-o singură indemnizaţie din asta?

❌ Asta faceţi, îi sărăciţi pe români ca să vă îmbuibaţi camarila de partid! Sper din suflet să nu-i mai vedem la Guvern nici pe Drulă, nici pe ceilalţi USR-işti şi cu atât mai puţin pe PNL-işti! P.S.: Unul dintre membri CA al CNAIR, Alexandru Popescu, este finul deputatului PNL de Giurgiu Alexandru Andrei. Să-i mai credeţi când urlă „fără nepotisme” în instituţiile statului! Ei n-au ştiut cum să-şi angajeze cât mai repede şi peste tot rude, amante, prieteni! Ipocriţi şi jefuitori, asta sunt şi PNL şi USR!