29/03/2024

TRAFICUL DE INFLUENŢĂ, ridicat la rang de artă de USR-istul Drulă şi la APDF Giurgiu!

DEPUTAT PSD DE GIURGIU – MARIAN MINA

TRAFICUL DE INFLUENŢĂ, ridicat la rang de artă de USR-istul Drulă şi la #APDF Giurgiu!

Este scandal uriaş la companie, după ce incompetentul ministru al Transporturilor este acuzat că şi-a pus ILEGAL omul în funcţia de director general. Băieţii ăştia ţin sus pancartele cu „Fără Penali” doar ca să se ascundă după ele, în timp ce comit #ilegalităţi pe bandă rulantă!

Drulă a făcut pe marele şef şi i-ar fi comandat preşedintelui Consiliului de Administraţie s-o impună la cârma companiei pe Haschka Luiza Mihaela. Mai mult, fostul director general al APDF susţine că ar fi fost înlocuit ilegal din funcţie, iar Luiza Haschka nu ar fi întrunit numărul suficient de voturi pentru a-i lua locul.

Autorităţile abilitate trebuie să se sesizeze, pentru că legea nu este doar pentru unii, iar alţii îşi pot face de cap în România!Nici domniţa cu pricina şi nici preşedintele CA nu au lămurit problema, atunci când au fost contactaţi de reporterii televiziunii care a realizat un reportaj pe subiect. Iar Drulă, în infatuarea şi în nesimţirea lui, nici n-a catadicsit să le răspundă jurnaliştilor.

N-au băieţii nicio treabă! Îşi văd nestingheriţi de şmecherii, îşi fac jocurile murdare fără ruşine, îşi pun cu tupeu oameni în funcţii cheie, pe bani grei, cu un singur scop: să stoarcă ţara aceasta de tot ce mai are valoros în ea! S-o dezmembreze şi s-o vândă la bucată.

Din nefericire, iată, nici Giurgiu nu scapă şi cred că nu va trece mult, dacă mai rămân ei la Putere, până vor băga în faliment şi APDF-ul!