1 Iunie – Zi de sărbătoare! Organizaţia TSD Giurgiu pregăteşte copiilor o zi magică!

Andreea Morosanu – Editor

Ziua internaţională a copilului reprezintă celebrarea bucuriei, a inocenţei şi a iubirii necondiţionate. Este fix acea zi în care nu avem voie să nu zâmbim, pentru că sărbătorim minunile din viaţa noastră.

          Şi cum ne-am obişnuit dintotdeauna că nu rămân indiferenţi la astfel de evenimente, membrii partidului TSD Giurgiu cu sprijinul membrilor PSD, organizează o zi memorabilă pentru copiii oraşului nostru de 1 iunie.

          Începând cu ora 11.00, marţi -1 iunie, copiii de toate vârstele sunt invitaţi pe pietonala Mircea cel Bătrân, în zona sediului PSD, pentru a sărbătorii ziua lor într-o atmosferă magică, compusă din diverse activităţi creative, desene pe asfalt, baloane, concert cu muzica pentru copii, jocuri în aer liber dar şi o tombolă cu premii pentru fiecare participant.

Pentru participarea la tombola, fiecare persoană doritoare necesită un bilet. Achiziţia biletelor se poate face începând de astăzi, de la sediul PSD situat pe str, Mircea cel Bătrân (pietonala). NU EXISTĂ COSTURI PENTRU BILETE.

          Cu siguranţă este un moment prielnic pentru a petrece o zi minunată în aer liber, aşadar să profităm de această zi, să ieşim cu toţii pentru a petrece momente unice împreună cu cei mici, să fim pur şi simplu fericiţi şi să ne încărcăm cu energie prin zâmbetele acestora.

          Deci, marţi – 1 iunie, începând cu orele 11.00 se anunţă o zi plină de distracţie şi voie bună!

Cu această ocazie dorim să le mulţumim pentru implicare şi devotament celor care au organizat acest eveniment, şi anume doamnei Cristina – Elena Dinu, domnului Marian Mina, domnului Marian Maroiu dar şi membrilor TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu şi Măriuţa Danut.

      Mulţumim în numele tuturor copiilor pentru petrecerea în aer liber dedicata lor.