Marius Crăcea aspira la funcţia de preşedinte PES Giurgiu

Andreea Morosanu – Editor

Pentru Marius Crăcea, lumea politică nu este străină, încă din anul 2012 intră în politică ca membru al partidului PDL. La scurt timp, devine preşedintele organizaţiei municipale PMP, iar anul 2016 reprezintă un an plin de încercări pentru omul politic, candidând la primăria municipiului Giurgiu ca independent. Cu toate că nu a obţinut un rezultat conform aşteptărilor, ambiţia şi perseverenţa acestuia în zona politicii nu se opresc aici.

În prezent, Marius Crăcea este membru al Partidului Social Democrat şi în urma unei discuţii purtate cu acesta am aflat că îşi doreşte o ascensiune politica către preşedinţia PES Giurgiu. PES activist este o reţea europeană ce reuneşte membrii partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste europene.

Conform declaraţilor din presă, personaje ale lumii politice îi aduc cuvinte de laudă lui Marius Crăcea şi îl consideră un bun organizator dar văd şi un potenţial al acestuia în zona politică.

Oare aceeaşi părere o au şi cei aflaţi în conducerea PSD Giurgiu?… Având în vedere ca Marius Crăcea are nevoie de susţinerea preşedintelui de partid PSD Giurgiu în atingerea obiectivului, acest aspect este esenţial.

Rămâne de văzut dacă Marius Crăcea îşi va atinge obiectivul şi acela de a deveni preşedintele organizaţiei PES Giurgiu.