Idei de ţinute pentru Valentine`s Day

         Andreea Morosanu – Editor

Principală şi cea mai frecventă întrebare care stă pe buzele oricare doamne şi domnişoare în această perioadă este: Ce purtăm de Valentine`s Days?

         Având în vedere că Valentine`s Day se sărbătoreşte pe 14 februarie, o zi nu tocmai călduroasă ne poate da bătăi de cap în alegerea unei ţinute adecvate.

         Astăzi vin în ajutorul tuturor cu câteva sfaturi de care trebuie să ţinem cont înainte de a ne decide ce ţinută purtam ţinând cont de câteva elemente extreme de importante. Ei bine, personalitatea, constituţia corpului, evenimentul la care participăm chiar şi temperatură de afară sunt factori care influenţează vestimentaţia noastră. Astfel, nu există o regulă general valabilă pe care fiecare dintre noi să o respectăm atunci când ne alegem ţinuta pentru Valentine`s Day.

            Aşadar, atunci când ne aflăm în dressing, iar timpul nu ne este cel mai bun prieten, trebuie să avem în vedere următoarele elemente menite să ne ajută să obţinem outfit-ul perfect în funcţie de evenimentul la care luăm parte:

                        Cină romantică

            Multe doamne şi domnişoare optează pentru a sărbătorii această zi în cadrul unei cine romantice, atunci ţinuta trebuie să fie una eleganta completată de încălţăminte cu toc, iar machiajul şi coafura să fie impecabile dar nu foarte exagerate. Pentru cină romantică vă recomand purtarea unei rochii elegante, ţinută care va exprima feminitatea, dar având în vedere şi temperatura de afară, este absolut necesar să completăm ţinută cu o piesă vestimentară gen blană sau palton, iar pentru încălţăminte aş opta către nişte cizme elegante cu toc, sau botine în funcţie de lungimea rochiei.

O astfel de ţinută se adresează celor mai romantice, feminine şi îndrăzneţe dintre voi. Dacă de Valentine`s Day vrei să străluceşti de frumuseţe, eleganta şi senzualitate, una din ţinutele prezentate mai jos sunt idea perfectă.

Desigur, trebuie să te asiguri că atât coafura şi make-up ul sunt impecabile dar discrete. Eu personal, aş opta pentru bucle largi, şi un machiaj discret al ochilor, un ruj roşu care completează perfect outfit-ul.

            Momentul zilei

Poate întâlnirea ta de Valentine`s Day să înceapă încă de dimineaţă, la o cafenea sau servirea micului dejun. Ei bine, atunci vei alege articole vestimentare de zi, poate o pereche de skinny jeans şi un pulover tricotat cu o notă de eleganta discretă şi un plus de rafinament. În acest context trebuie să ştim să nu exagerăm cu eleganţă, iar încălţămintea asociată acestei ţinute să fie una de zi indiferent dacă alegem să purtăm toc sau nu, cât despre accesorizare nu trebuie să fie exagerată, la urma urmei nu trebuie să uităm că este o zi ca oricare alta şi naturaleţea nu trebuie să fie umbrită de o ţinută care nu ne caracterizează.

Mai jos vă prezint câteva idei pentru astfel de momente din zi:

            Cinematograf

Cu toţii ştim că cinematografele pregătesc pachete speciale cu ocazia zilei de Valentine`s Day, şi multe cupluri optează pentru o după-amiază sau seară specială la cinematograf. Pentru un astfel de eveniment, alege o ţinută adecvată, lejeră care să-ţi pună în valoare frumuseţea naturală. Mai jos, vă prezint câteva ţinute adecvate unei astfel de seri:

La munte în doi:

Din punctul meu de vedere este cel mai frumos mod de a petrece Valentine`s Day, mai ales că anul acesta este sărbătorit în weekend şi putem pleca într-o mini vacanţă în doi.

Indiferent de zona pentru care optezi să călătoreşti, este cel mai ideal şi intim mod de a petrece timp memorabil alături de persoana iubită şi aveţi şi posibilitatea de a îmbina mai multe activităţi.

Pentru drum, îţi recomand o ţinută simplă, lejeră dar cu o notă de rafinament, pentru că sunt convinsă că momentul va fi imortalizat cu multe fotografii mai ales că drumul ne oferă peisaje desprinse din poveste, dar nu uita că bagajul să conţină şi o ţinută elegantă, pentru că şi la munte puteţi avea cină romantică!

Sper că ţinutele propuse de mine să vă inspire şi şa vă regăsiţi în ideile mele.

Vă doresc să aveţi parte de o zi minunată de Valentine`s Day!