16/06/2024

Pacientul in centrul atentiei programului de guvernare in sanatate PSD

Elena Dinu, candidat pentru un loc în Camera Deputaților, a prezentat azi in cadrul unei conferinte de presa programul de guvernare pentru sanatate.

Programul are, printre punctele propuse spre realizare, și o serie de idei furnizate chiar de către candidații giurgiuveni. Printre acestea, se numără inclusiv punctul care se referă la reabilitarea și modernizarea mai multor spitale, asigurarea de locuințe pentru tinerii specialiști care aleg să practice meseria în județul nostru sau sprijinirea tinerilor medici pentru deschiderea de cabinete.

„Discutăm de o contribuție pe care a avut-o și organizația județeană a PSD la realizarea acestui proiect, lucru ce ne bucură, mai cu seamă când am constatat că propuneri făcute de noi au fost luate în considerare. De câștigat, de pe urma punerii în aplicare a Programului pentru sănătate al PSD, vor avea doar pacienții – în special, și toți locuitorii județului, în general. Așa cum am făcut și până acum, am arătat că, în centrul atenției noastre se află omul”, a precizat Elena Dinu.