Grupa sangvină B

Persoanele care dețin grupa sangvină B sunt echilibrate și optimiste. Chiar dacă au un sistem imunitar puternic, nu trebuie să lase grija de propria persoană pe ultimul plan deoarece sunt predispuși la câteva boli destul de complicate.

Personalitate

Cei care dețin grupa sangvină B sunt caracterizate drept persoane echilibrate. Au o doză de optimism pe care o găsești la puține persoane. Ambiția este una dintre caracterele lor de bază. Sunt percepute de către ceilalți ca fiind încântătoare și fascinante, fiind admirate și vânate de cei care îi cunosc pentru a le fi prieteni. Evită confruntările și acceptă cu ușurință părerile celor din jur deoarece nu le plac confruntările. Sunt caracterizate ca  fiind persoane ce leagă prietenii adevărate și de lungă durată, la fel așteaptă și ei de la cei din jur deoarece nu acceptă trădarea.

Sănătate

Datorită faprtului că au o doză de optimism ridicată, persoanele care dețin grupa sangvină B au un sistem imunitar puternic, pregătit să facă față tuturor inamicilor. Cum orice regulă are și excepțiile ei, cei care dețin acestă grupă sanguină nu trebuie să se culce pe o ureche, ci trebuie să aibă grijă de dânșii deoarece sunt predispuși la boli inflamatorii autoimune, scleroză multiplă, scădere de calciu și oboseală cronică. O problemă des întâlnită la aceste persoane este hipoglicemia, acesta se datorează în marea majoritate a cazurilor de alimentația neadecvată.

Alimentație pentru grupa sangvină B

După cum am specificat și mai înainte faptul că alimentația greșită duce la hipoglicemie, trebuie să avem mare grijă la alimentele pe care le consumăm. Cei care dețin grupa sanguină B au alimente pe care le pot consuma în voie, alimente pe care le pot consuma în cantități reduse sau foarte rar și alimente de care trebuie să se ferească deoarece acestea  pot deteriora starea de bine a organismului…

 

 

Carnea este un aliment ce este digerat cu ușurintă de sucul gastric din stomac așa că acesta este considerată un aliment de bază. Produsele lactate sunt tolerate de organismul acestor persoane, și acestea fiind trecute pe lista alimentelor de bază. Sunt interzise brânza cu mucegai albastru și carnea de pui, rață și bibilică.

Legumele și fructele nu trebuie să lipsescă de la masă, mai ales dacă în meniu există preparate din carne. Trebuie evitate oule de gâscă, rață și prepeliță, în schimb sunt acceptate doar cele de găină.

Produsele de bază de făină albă sunt mai benefice pentru aceștia decăt cele din făină integrală, dar trebuie consumate cu moderație.

Apa minerală, alcoolul și sucurile acidulate sunt interzise. Berea, cidrul, ceaiul verde, ceaiul negru și apa plată au undă verde atunci când vine vorba de hidratare.

Grupa sangvină B este compatibilă doar cu grupa sangvină A.

Pentru a fi intr-o stare fizică de invidiat, trebuie să facem spor de cel puțin două ori pe săptămână. Alimentație trebuie respectată atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ. Se recomandă renuțarea la alimntele care nu ne fac bine. Chiar dacă aveți undă verde la consumul de carne, se recomandă alternarea acesteia cu legume.