VICTOR PONTA LA ORA 16.00 VIZITA LA SANTIERUL NAVAL GIURGIU

Conform site-ului Guvernului Romaniei premierul Victor Ponta vine azi la orele 16.00 la Giurgiu. 
20 Octombrie, Ora 16.00
Primul-ministru Victor Ponta participa la ceremonia de botez a patru nave de pescuit construite de Şantierul Naval Shipyard ATG Giurgiu.

Ceremonia de botez pentru toate cele 4(patru) nave, a doua serie din cele 16/şaisprezece nave de pescuit contractate, va avea loc pe platforma şantierului naval Shipyard ATG Giurgiu la data de
20.10.2014, începând cu orele 15.30.
Ceremonie de Botez la cele 4(patru) nave de pescuit, complet echipate şi testate. (urmează, după lansare, probele de mare în port Constantă) pentru beneficiar FRANŢA.
Navele sunt construite şi echipate la cel mai înalt standard, în conformitate cu prevederile societăţii de clasificare şi Regulile Bureau VERITAS (BV) pentru acest tip de navă, precum şi prevederilor normelor franceze şi europene
Navele sunt realizate pentru navigaţie maritimă, propulsate, cu echipaj la bord şi sunt dotate cu echipamente tehnologice pentru pescuit oceanic.
Navele sunt construite pentru activitate de pescuit pe toate marile şi oceanele lumii.
Dimensiunile şi clasa navelor:
– Lungime maximă = 23,3 [m];
– Lăţime maximă = 8,0 [m];
– Înălţime de construcţie = aprox. 15.5[m];
– Pescaj = aprox. 3.2 m;
– Deplasament = aprox. 170 [tone];
– Echipaj format din 8/opt personae (3/trei persoane permanent şi 5/cinci persoane echipaj tehnic)
Navele sunt echipate şi destinate pentru pescuit oceanic, având magazie proprie de congelare rapidă la minus 40 grade Celsius şi magazie de stocare cu temperatura interioară de minus 20 grade Celsius.
Societatea noastră a asigurat până la această dată, precum şi în toată perioadă anterioară de activitate, plata la zi a drepturilor salariale către cei aproximativ 450 de angajaţi şi nu înregistrează nici o datorie către administraţia locală sau bugetul de stat, toate plăţile fiind efectuate la zi.
Pentru derularea acestui Contract societatea noastră a angajat peste 100 persoane, calificând la locul de muncă în diferite meserii (constructor naval, tubulator, vopsitor, sablator) peste 80 din persoanele nou angajate