24/07/2024

DEPUTAT PSD DE GIURGIU – MARIAN MINA

Încheiem astăzi o campanie electorală intensă și plină de provocări, în care am avut privilegiul de a vă cunoaște mai bine, de a vă asculta preocupările și de a împărtăși viziunea mea pentru un viitor mai bun.

Fiecare discuție purtată și fiecare idee schimbată m-au inspirat și mi-au întărit convingerea că împreună putem realiza schimbări semnificative.

Această campanie a fost despre speranță, despre curajul de a visa și despre determinarea de a acționa. Am prezentat un program bazat pe dezvoltare, transparență și echitate, un program care reflectă valorile și aspirațiile noastre comune. Cred cu tărie că avem puterea să transformăm această comunitate într-un loc mai prosper și mai just pentru toți.

Mulțumesc tuturor celor care ma susțin și cred în mine. Fără voi, această campanie nu ar fi fost posibilă. Mulțumesc voluntarilor, echipei mele și fiecăruia dintre voi care ați dedicat timp și efort pentru această cauză.

Duminică, vă invit să mergeți la vot și să alegeți cu inima și cu mintea deschisă. Fiecare vot contează și fiecare vot ne apropie de obiectivul nostru comun. Să fim uniți în acest efort și să demonstrăm că putem construi împreună un viitor mai luminos.

Duminică, votăm PSD