16/06/2024

Giurgiuvenii din cartierul Tineretului votează cu Nicolae Barbu

Vineri, 31 mai, Nicolae Barbu, candidatul PSD Giurgiu pentru Primăria municipiului, însoțit de echipa de campanie, s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tineretului.
Giurgiuvenii care locuiesc în acest cartier – cel mai aglomerat cartier al municipiului – i-au expus viitorului primar toate problemele cu care se confruntă zilnic și au solicitat rezolvarea acestora.

Nicolae Barbu le-a spus ca are deja o viziune clară pentru a îmbunătăți calitatea vieții în acest cartier.

„Iată câteva dintre principalele solicitări ale cetățenilor din cartierul Tineretului:
– Crearea de locuri de parcare noi – Este esențial să găsim soluții pentru a rezolva problema lipsei locurilor de parcare, astfel încât să reducem stresul și să îmbunătățim fluiditatea traficului.
– Implementarea de sensuri unice – Această măsură va contribui la crearea de noi spații pentru parcarea autovehiculelor și la fluidizarea traficului.
– Toaletarea pomilor existenți – Dimensiunile mari ale pomilor creează disconfort prin umbrirea apartamentelor. O toaletare corespunzătoare va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.
– Continuarea proiectelor de eficientizare a blocurilor – Aceste proiecte sunt cruciale pentru a reduce consumul de energie și costurile asociate, precum și pentru a îmbunătăți confortul locuințelor.
Împreună putem transforma acest cartier, orașul nostru, într-un loc mai bun, mai eficient și mai plăcut pentru toți.
Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și vă asigur că dorințele și nevoile voastre sunt prioritare pentru mine”, le-a spus Nicolae barbu cetatenilor din cartierul Tineretului.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de Dunav Media SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002