16/06/2024

Giurgiuvenii din Bucşani şi Daia vor SCHIMBAREA şi aleg o administraţie social-democrată

Echipa de campanie a PSD Giurgiu s-a deplasat, vineri, 31 mai, la Bucşani şi la Daia, pentru a-i susţine pe candidaţii social-democraţi la funcţia de primar Sandu Toma, respectiv Marius Dragomir.

„ Gata cu teroarea, cu şmecheriile, cu hoţia şi cu turnătorii, la Bucşani! Administraţia PNL să meargă acasă, pentru că n-a făcut nimic bun, în ultimii 4 ani! Şi-au bătut joc de oameni, i-au minţit şi, astfel, a venit vremea SCHIMBĂRII!

A venit vremea pentru o administraţie social-democrată, condusă de Toma Sandu, candidatul PSD la funcţia de primar, un om care, prin propriul exemplu, a arătat ce înseamnă, cu adevărat, să fii gospodar şi să îţi pese de oameni.

Astăzi, i-am fost alături, într-un marş electoral, împreună cu echipa de campanie a PSD Giurgiu şi cu peste 100 de susţinători. Mult succes, Sandu Toma, vă suntem alături!”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

PSD-Daia 1

„ Şi la Daia, au fost 4 ani pierduţi, cu o administraţie PNL! De aceea, oamenii vor să-i trimită acasă şi ne-au spus, ieri, când am mers să stăm de vorbă cu ei, că au încredere în Marius Dragomir, candidatul PSD la funcţia de primar.

Pe bună dreptate, pentru că Marius este un om integru, serios, ambiţios, care, împreună cu echipa sa şi cu sprijinul nostru, va găsi soluţii pentru ca Daia să reintre pe drumul modernizării şi al dezvoltării!

Mult succes, Marius Dragomir, echipa PSD Giurgiu este alături de tine!”– candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press, CUI Mandatar Financiar 21240002
Difuzat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro