13/04/2024

CONDUCERE FĂRĂ DREPT

La data de 15 februarie a.c., ora 17.00, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu,

a fost depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Jilava, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI

La data de 15 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, în comuna Grădinari, județul Giurgiu.

Cu ocazia activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Zorile, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Bolintin Vale a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 5 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu.