23/02/2024

Măsurile şi politicile promovate de PSD, atât la Ministerul Finanțelor, la cel al Transporturilor, dar şi în privința fondurilor europene, încep să producă efecte benefice

DEPUTAT PSD DE GIURGIU – MARIAN MINA

✔️Măsurile şi politicile promovate de #PSD, atât la Ministerul Finanțelor, la cel al Transporturilor, dar şi în privința fondurilor europene, încep să producă efecte benefice.

‼️ Investițiile publice în infrastructură, finanțate din bani europeni, dar și investițiile străine record – 10 miliarde de euro, până-n noiembrie 2022, au fost motoarele de mare tracțiune ale creșterii economice a țării.

Este meritul: ◾️ ministrului PSD al #Finanțelor care a știut să construiască și să aloce un nivel record de resurse pentru investiții.

◾️ ministrului PSD al #Transporturilor care, în mai puțin de un an, a semnat contractele și a lansat șantiere pentru lucrări de infrastructură, cât în precedenții 5 ani.

◾️ ministrului #PSD al Agriculturii care a consumat integral miliarde de euro din fonduri europene pentru susținerea agriculturii

☑️Este meritul #PSD care, prin intrarea la guvernare, a adus echilibrul și încrederea ce au determinat investiții străine record, în pofida crizelor și a războiului de la granițe.