Revoltător! – Garduri montate în incinta unui supermarket cunoscut având scopul de a separa vaccinaţii de nevaccinaţi!

Andreea Morosanu – Editor

Restricţiile de acces în magazinele în care este necesară prezentarea certificatului verde se înmulţesc pe zi ce trece şi dau naştere unor situaţii extreme.

Un cunoscut supermarket nemţesc a introdus noi măsuri extreme la nivel naţional, precum şi în Giurgiu. Aceste noi măsuri sunt absolut hilare şi nefondate în opinia cetăţenilor.

Este vorba despre cunoscutul supermarket Kaufland, unde, încă de ieri, reprezentanţii magazinului au iniţiat montarea unor garduri separatoare în incinta magazinului pentru a delimita spaţiul de acces al persoanelor vaccinate faţă de cele nevaccinate.

  Încă de la primele ore ale dimineţii, clienţii magazinului au fost şocaţi de ce le-a fost să vadă! Un gard de aproximativ 2 metri care separa supermarketul de magazinele adiacente considerate magazine neesenţiale pentru care este solicitat certificatul verde.

Putem observa nemulţumirea clienţilor care nu văd o soluţie în amplasarea acelui gard, din contră, acuza o discriminare şi o umilinţă din partea retailerului nemţesc faţă de aceştia.

Oare această acţiune reprezintă o măsură bine gândită?  Oare un gard montant peste noapte în incinta supermarketului are ca scop prevenţia îmbolnăvirii sau doar umilirea clienţilor? Privesc această imagine groaznică şi mă întreb ce v-a urma?