Drula de la Transporturi îi sfidează iar pe români şi-i trage şi o dreaptă peste ochi şefului de la Guvern, premierului Cîţu

DEPUTAT PSD DE GIURGIU – MARIAN MINA

Mandatul şefului CFR Călători, Ovidiu Vizante, a fost prelungit de consiliul de administraţie al instituţiei, pentru încă 2 luni. Astfel, Drula de la Transporturi îi sfidează iar pe români şi-i trage şi o dreaptă peste ochi şefului de la Guvern, premierului Cîţu.

După scandalul cu acei copii blocaţi într-un tren, ore în şir, pe câmp, Ovidiu Vizante trebuia să elibereze IMEDIAT biroul de la CFR Călători. Chiar şi Cîţu a tras liniuţă pe subiect şi a zis că, dacă era el şef la Transporturi, Vizante zbura din fruntea companiei.

Sigur, nu s-a exprimat chiar aşa, că, iată, n-are tupeu în faţa #USR-iştilor care-l şantajează, pe banii românilor, pe unde-l prind. #Onoare n-are nici Vizante, Drulă nici atât, amândoi răţoindu-se la jurnaliştii şi la românii supăraţi, cerându-le LOR să găsească soluţii pentru ca asemenea incidente să nu se mai întâmple. Cum ar veni, ei sunt acolo doar ca să fure şi să distrugă, nu să rezolve problemele ţării. Ce nu e clar?

Urmează ca USR-istul Drulă, Vizante şi toţi ceilalţi prieteni „progresişti” din Transporturi să le zică românilor să-şi repare singuri drumurile şi, dacă nu le mai place cu maşina, să facă bine să-şi cumpere trenuri, avioane şi vapoare pe care să şi le întreţină. Ce atâtea pretenţii faţă de guvernanţi care par a le cere românilor să nu se mai plângă atât, că doar asta-i #România_Normală mult-promisă!