Giurgiuvenii nu renunţa! A 2-a zi de proteste în Municipiul Giurgiu

Saptamana Giurgiuveana

România s-a trezit! Giurgiuvenii s-au trezit! Întreaga populaţie ajuns la capătul răbdării în fata măsurilor aberante ale actualului guvern, care, pare că s-a întors împotriva propriului popor.

Este evident că în 30 ani nu a existat un guvern atât de ignorant faţă de populaţie.

Astăzi 30.03.2021, suntem în faţa unei noi serii de proteste! Imaginea străzilor din Giurgiu reprezintă efectul unui an în care aceşti guvernanţi au cerut poporului să uite că au o viaţă de trăit şi să nu observe că se afla la marginea prăpastiei către o majoră criză economică.

Protestatarii cer demisii şi cer guvernanţilor să renunţe la o serie din restricţiile impuse, pe motiv că acestea nu ajuta nici la economia ţării şi nici la limitarea numărului de infectări.

Guvernanţii îi jignesc! Aceste personaje care formează Guvernul României îşi exprimă încă odată ura cu care guvernează această ţară.

După ce au limitat locurile de muncă, după ce tineretul şi elevii acestei ţări au fost privaţi de la o formă normală de învăţământ, după ce ne-au îngrădit drepturile şi libertăţile, romanii au decis să iasă în stradă ca să îţi strige frustrarea pentru că nu mai pot face faţă restricţiilor din cauza cărora şi-au pierdut locul de muncă.

Cum reacţionează guvernul??? – Jignind protestatarii, numindu-i săraci, huligani şi nazişti!

Asta este realitatea României de azi, a României aflate sub conducerea unui guvern care este în plin război cu populaţia.

Aceştia sunt principalii responsabili în fata valului de furie naţională! Atunci când tu, ca şi guvernant al acestei ţări, aduci romanii în pragul sărăciei, când economia ţării este la pământ, când te împrumuţi cu 1000 euro/secundă, dar nu susţii în nici un fel firmele pe care le-ai îngropat de 1 an şi tot ce faci este să jigneşti protestatarii… acela este momentul în care te faci unic responsabil de situaţia actuală a ţării şi nu ai dreptul să pui etichete unor oameni care au ajuns la capătul răbdării.

Update: Reacţia Raed Arafat: „Cei care urla si nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei treaba!”

Părerea mea este că domnul Secretar de Stat, Raed Arafat tocmai şi-a exprimat neputinţă! Poporul îi cere demisia! Poporul doreşte în funcţia dansului o persoană demnă şi capabilă să gestioneze “treaba” – îl citez pe domnul Raed Arafat!

Conform cetăţenilor, protestele continuă şi zilele viitoare indiferent de măsurile de constrângere a acestora să renunţe!