Idei inspirationale pentru Valentine`s Day

Andreea Morosanu – Editor

      

Februarie, luna iubirii este o bună ocazie să îţi exprimi aprecierea faţă de persoana iubită şi să acorzi puţin mai mult timp pentru a găsi cadoul perfect care însumează şi exprima cel mai bine sentimentele tale.

Romantic, incurabil sau nu, tot doreşti să îi iei un cadou iubitului său iubitei, soţului său soţiei, sau să petreceţi timp de calitate împreună de Valentine`s Day.

De multe ori te loveşti de lipsa de inspiraţie, motiv pentru care ţi-am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru Valentine`s Day atât pentru ea cât şi pentru el, dar şi câteva idei de activităţi dacă nu sunteţi tocmai fanii cadourilor:

Idei cadouri de Valentine`s Day pentru EA:

În general femeile sunt mult mai atente şi mai greu de mulţumit când vine vorba de cadouri. Valentine`s Day este o sărbătoare simbolică, dar merită să investeşti efort în alegerea cadoului deosebit pentru iubita, prietenă sau soţie. Cadoul nu trebuie să fie nemaipomenit sau ieşit din tipare, ci trebuie să ţină cont de preferinţele ei şi să reprezinte mesajul pe care doreşti să-l transmită.

Acestea sunt câteva idei de cadouri pentru ea, care cu siguranţă o vor impresiona plăcut:

1. Bijuteriile nu dau greş niciodată, fiind prietenele oricărei femei, iar dacă vin din partea persoanei îndrăgite sunt şi mai îndrăgite. Gândeşte-te la ce bijuterie ar purta zilnic – o pereche de cercei, o brăţară, un lănţişor finuţ? Dacă nu este tocmai genul, poate un ceas este cel mai potrivit. Dacă totuşi eşti lipsit de inspiraţie îţi recomand să faci o vizită în magazinele Splendor sau B&B Collection şi cu siguranţă vei găsi un cadou inedit pentru ea.

2. Seturile de îngrijire pentru corp niciodată nu dau greş. Orice femeie adoră să-şi răsfeţe corpul printr-o şedinţă de Spa chiar la ea acasă, iar cu un astfel de set destinat îngrijirii corporale îi vei demonstra că eşti atent la cele mai mici detalii. Îţi sugerez seturile de la Rituals… şi cu siguranţă o vei impresiona. Sunt produse bazate pe ingrediente naturale şi miros încântător.

3. O cană cu un mesaj care îi v-a face ziua mai bună. Da, o cană simplă pe care o poate folosi în fiecare dimineaţă la birou sau acasă, poate reprezenta unul din cele mai interesante cadouri de Valentine`s Day. Alege o cană cu un design sau mesaj care îi v-a aduce zâmbetul pe buze atunci când o foloseşte, sau optează pentru un mesaj sau design inspirational care să-i dea un boost de energie şi încredere când are un moment mai dificil sau este obosită.

4. Un card cadou Sephora/Douglas: Dacă chiar nici una din ideile prezentate mai sus nu te-au inspirat sau pur şi simplu doreşti să optezi pentru cosmetice şi nu este chiar teritoriul tău, îţi sugerez să o surprinzi cu un card gift precum cele de la Sephora, Douglas sau multe ale magazine de acest gen şi cu siguranţă nu vei da greş.

         Idei cadouri de Valentine`s Day pentru EL:

            Ştim că bărbaţii nu prea se dau în vânt după gesturi romantice şi siropoase, deci orientează-te către un cadou practice sau inspirat din activităţile lui. Iată câteva idei de cadouri pentru el cu care îl poţi surprinde plăcut de Valentine`s Day:

1. Lărgeşte-i orizonturile olfactive cu un parfum nou: Majoritatea bărbaţilor deja au o alegere făcută în domeniul parfumurilor pe care le schimba foarte rar. Dacă eşti o persoană care îţi cunoşti extrem de bine jumătatea şi doreşti să-i îmbogăţeşti colecţia, tine de tine să-I introduci noi gusturi. Parfumul este un cadou puţin mai riscant, aşa că nu te abate foarte tare de la mirosurile care ştii îi plac deja, şi îţi recomand să citeşti puţin despre parfumurile care le are deja ca să ştii ce esenţe folosesc, aspect care te v-a ajuta în alegerea unui nou parfum.

2. Susţine-i pasiunile vestimentare cu un card cadou: Când iubitul tău este pasionat de stilul vestimentar, lucrurile devin foarte simple pentru tine. Îi poţi face cadou un giftcard pe unul din marile site-uri de îmbrăcăminte precum About You sau FashionDays. Astfel te asiguri că îi vei oferi un cadou util de Valentine`s Day, care cu siguranţă îi va plăcea. În acelaşi îi arăţi că ţi cont de pasiunile lui ceea ce este de neegalat.

3. Gadget-uri care îi fac viaţa mai uşoară: Spre deosebire de femei, bărbaţii sunt mai interesaţi de tehnologie. Dacă jumătatea ta face parte din această categorie, atunci îţi v-a fi extreme de uşor să alegi cadoul potrivit pentru el de Valentine`s Day. Printre cele mai apreciate gadgeturi se număra smartwatch-urile, iar în acest moment avem o gamă destul de largă de unde putem alege în funcţie de telefonul care îl utilizează.

4. Maşinuţe mici pentru băieţi mari: Iubitul sau soţul tău este pasionat de maşini, şi tot ce ţine de auto? Atunci îl poţi surprinde plăcut cu o machete a unui automobile vintage sau nu numai. Atât jucărie pentru oameni mari, dar şi obiect inedit de decor, o astfel de machete v-a comunica tuturor oaspeţilor despre pasiunea lui.

Idei de activităţi pentru Valentine`s Day

            Dacă vreţi să sărbătoriţi Valentine`s Day la superlativ sau pur şi simplu nu sunteţi adepţii surprizelor, puteţi doar petrece timp calitativ împreună – dar totuşi diferit de o seară obişnuită. Puteţi opta pentru o cină romantică acasă sau la un restaurant, comanda un tort acasă şi o sticlă de vin şi urmăriţi serialul preferat împreună, profitaţi de ofertele de Valentine`s şi plănuiţi o vacanţă în doi deconectându-vă de toate grijile pentru câteva zile şi petrecând zile memorabile împreună sau pur şi rezervaţi bilete la cinematograf.

             Cadoul de Valentine`s Day trebuie să fie simbolic şi să reprezinte iubirea dintre voi, deşi de multe ori suntem lipsiţi de inspiraţie, sper că acest articol să vină în ajutorul vostru pentru a alege cadoul perfect!