Robert Marius Cazanciuc: „PSD trebuie să câștige alegerile pentru a scoate România din haosul creat de guvernarea PNL!”

„Cele 5 priorități imediate ale PSD sunt:

 1. testare extinsă
 2. școli deschise
 3. piețe deschise
 4. sprijin pentru firmele românești
 5. protejarea locurilor de muncă
  România are nevoie cât mai repede ca un nou Guvern care să preia controlul pandemiei iar viața românilor să revină la normalitate!
  Toate datele ne arată că românii văd, simt și înțeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare.
  În loc să-și ceară scuze românilor pentru că a ținut în funcție și a protejat un guvern incompetent care a eșuat în gestionarea pandemiei și a aruncat România într-o criză economică profundă, care le-a răpit copiilor dreptul la educație prin închiderea școlilor, care i-a omorât pe producătorii români prin închiderea piețelor, care iată le-a furat românilor chiar și dreptul de a se bucura de Ziua Națională, care vrea să le fure românilor și bucuria sărbătorilor de Crăciun, Ioahannis continuă campania deșănțată chiar și la Arcul de Triumf.
  Românii văd care sunt rezultatele guvernului Orban: numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, spitalele în prag de colaps, măsurile haotice dictate doar de interesul politic, lipsa de omenie, economia la pământ, șomajul în creștere toate acestea au arătat țării câtă incompetență poate produce Guvernul Orban.
  Nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis și ale lui Orban. PNL trebuie să primească ceea ce merită la vot din partea românilor!
  În ultimul an, PSD s-a reconstruit din temelii. Am adus alături de noi cei mai apreciați profesioniști din țară, în special pe domeniul sănătății publice. Îi avem alături de noi pe doctorul Alexandru Rafila și pe doctorul Adrian Streinu-Cercel. Am aplicat criteriile de integritate, suntem singurul partid care nu avem pe liste, nici măcar persoane trimise în judecată. PNL are listele pline de persoane condamnate deja sau traseiști.
  PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist atât pentru a opri pandemia, cât și pentru a ieși din criza economică.
  Avem un program de guvernare realist, avem soluții reale pentru ieșirea din această criză, vom propune un guvern format din profesioniști respectați în domeniile lor și venim cu un plan de măsuri anti-COVID coerent și logic, gata de aplicat din prima zi a guvernării!
  Trebuie să mergem la vot pe 6 decembrie să ne luăm viața înapoi. Pe 6 decembrie votăm PSD și scăpăm țara de acest guvern incompetent”- Robert Marius Cazanciuc, preşedinte interimar al Senatului, candidat din partea PSD Giurgiu, pentru un nou mandat de senator, la alegerile din 6 decembrie.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020