Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „Inaugurarea Podului de la Adunaţii Copăceni, o bătaie de joc şi lipsă de respect a PNL faţă de giurgiuveni”

“Bătaie de joc şi lipsă de respect faţă de giurgiuveni! Asta este TOT ceea ce au făcut PNL-iştii, în frunte cu şeful lor Orban, referitor la inaugurarea podului de la Adunaţii Copăceni.
Au anunţat cu mare fast finalizarea unor lucrări care au fost întârziate voit, peste 9 luni, de către PNL. Asta, ca evenimentul să se desfăşoare în campania electorală pentru parlamentare. Practic, ei au ţinut închis un pod „terminat”, doar ca să îşi facă imagine. Şi, culmea, pe un proiect demarat în guvernarea PSD!
Mai grav este că firma care a lucrat iniţial la pod, pe un contract de 2 milioane de euro, a oprit investiţia la un moment dat, lucrările fiind finalizate de DRDP Bucureşti. Pentru ce a încasat societatea respectivă atâţia bani? Mai ales că, aţi văzut cu toţii, lucrările sunt de cea mai proastă calitate.

Eu sunt convins că, cel târziu în luna martie a anului viitor, podul va fi iar plin de gropi! Aşa înseamnă „România normală” pentru PNL?
Apoi, aşa ştiu ei că se face campanie? Cu proiectele altora? Nu de alta, dar am văzut că se laudă inclusiv cu PNDL, practic, cu programul lui Dragnea…
Noi, PSD, am inventat acest program, noi l-am implementat, noi l-am derulat, ei doar au făcut restul de plăţi. Este incredibil că au ajuns să îşi aroge meritele doar pentru atâta lucru!”- Marian Mina, preşedinte PSD Giurgiu, candidat pentru Camera Deputaţilor, la alegerile din 6 decembrie.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020