Deputatul social-democrat Cristina Elena Dinu: „PSD poate readuce preţuirea pentru munca fiecărui român!”

Deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu, critică dur măsurile luate de Guvernul PNL, în ultima vreme, mai cu seamă pe cea privind închiderea pieţelor.

“Suntem pe marginea prăpastiei și simțim asta toți. Nu numai că trăim în stresul unei boli pe care nu o înțelegem complet, dar acest stres este dublat și de lipsa siguranței zilei de mâine. În fiecare zi, membrii Guvernului-Febrei-Galbene ne arată că ÎNCĂ (!!!) nu au habar de ce își ocupă funcțiile.
Încă nu i-a trezit nimeni la realitate, să le spună că nu sunt acolo pentru buzunarele lor.

În episodul de astăzi din filmul prost pe care îl urmărim toți, de 1 an, avem în prin plan pieţele, locurile de unde toți ne cumpărăm fructe și legume proaspete, la prețuri bune, de la românii noștri. Locurile unde micii producători își vând produsele pentru care au depus eforturi colosale tot timpul anului.
Guvernul vine și ne spune că închide piețele pentru că sunt un pericol.
Pentru că da, o bunicuță care vinde pătrunjel chiar e un “pericol”, dar un hypermarket ticsit de oameni, NU!

Apoi, în stilul haotic în care ne-au obișnuit, cei de la Guvern vin și ne spun că, de fapt, ei nici nu închid piețele, decât cele care nu sunt în spații deschise şi, pentru asta, mai desprind câte un perete sau o bucată de acoperiș!
Domnilor guvernanți, pentru bunicuţele noastre care vând în piețe ce soluții găsiți? Nu sunteți capabili să oferiți un trai mai bun pentru bătrânii nostril!
Fiecare se descurcă cum poate…, dacă mai poate!
Pe 6 decembrie, noi putem, însă, să schimbăm ceva: să aducem înapoi prețuirea pentru munca fiecărui român!”, afirmă deputatul PSD Giurgiu, candidat pentru un nou mandat, Cristina Elena Dinu.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020