CE DECLARA GIGI STEFAN DESPRE BATAIA PE CIOLAN DIN PSD

In urma cu un an am postat cateva imagini cu haitele de caini fara stapan din Zona Libera Giurgiu al carei director general era atunci nimeni altul decat….unicul, atotstiutorul, astazi a-toate functiile din oras ocupatorul, Razvan Cuc. Astazi, din inalta lui functie de administrator public al CJ( dar si din functiile de consilier personal pe fonduri europene al presedintelui CJ, de reprezentant al celor trei ADI-uri, de presedinte al grupului de lucru Giurgiu-Ruse pe agricultura si nu in ultimul rand de sef de campanie al alegerilor parlamentare din acest an al PSD Giurgiu), a reusit sa-i convinga pana la lacrimi pe consilieri judeteni ai PSD sa voteze un proiect de hotarare al CJ Giurgiu de preluare a Zonei Libere din subordinea CL in subordinea CJ pe motiv ca haitele de caini din Zona Libera poarta in coditele lor covrigi mai buni si mai proaspeti( asa cum spune vorba romaneasca, la Giurgiu umbla cainii cu covrigi in coada).Lasand totusi gluma la o parte, nu pot intelege motivul atat de subtire si cusut cu ata alba invocat de Razvan Cuc si Marian Mina( presedintele CJ Giurgiu) de preluare a Zonei Libere Giurgiu din subordinea primariei pe motiv ca trebuie transformata in zona industriala si ca primaria nu are fondurile necesare si nu poate administra o zona industriala. Va invit domnilor sa studiati cine este administratorul zonelor industriale din Arad de exemplu, este primaria si functioneaza foarte bine. In Brasov, administratorul zonelor industriale este tot primaria si functionaza la fel de bine, ca sa nu mai vorbesc de municipiul Cluj.
Se pare ca la CJ s-au rezolvat toate problemele cu asfaltarile, spitalele, scolile si nu mai aveau ce face drept pt care ” marii se vorbira” si se sfatuira ca nu ar fi rau ca ” nasul” sa administreze si cele 270 Ha din zona libera.
Va dau un sfat voua, asa zisii ” lupi tineri” din PSD Giurgiu, aveti mare grija la coltii ” cainilor cu covrigii in coada” din zona libera. 
Acum este limpede cred pentru toti giurgiuvenii, ca de fapt nu sunteti nicidecum lupi asa cum va autointitulati, sunteti niste catelusi amarati care-i mancati „nasului” din palma si tare-mi este teama ca sunteti pusi sa faceti prostii, iar cand se vor interesa anumite institutii de ceea ce faceti, veti fi singurii raspunzatori iar ” nasul vostru” va spune ca nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i miroase.