CUM VOR SA SCAPE CANDIDATII LA PRIMARIE DE FALIMENTUL FIRMELOR NEVESTELOR

Desi nu a inceput decat de cinci zile iata ca nici in acest exercitiu electoral politicienii locali nu se dezmint! Pentru ei nu exista proiecte, programe, dezbateri, exista in schimb micul, berea, berbecutul, porcul si nu in ultimul rand tentativa de cumparare a voturilor. Si pe cine sa cumpere daca nu pe minoritari tinuti in saracie tormai pentru acest lucru care sunt suficient de saraci, needucati, care nu au acces la mijloacele de informare si care din cauza ca nu au ce pune pe masa sunt gata sa proimta oricui ca ii voteaza daca le umple matul.

Cum evident acest lucru il stiu si politicienii locali cei raspunzatori de astfel de starea de fapt a lucrurilor, de lipsa locurilor de munca, a infrastructuri, profita de ocazie creandu-si adevarate departamente de minoritati pe perioada campaniei.

Cum se procedeaza in fapt, se gasesc 1. 2 tigani samsari de voturi, se dau acestora ba cate un porc, ba cate un berbecut, ba o punga cu niste ulei, zahar si un pui, si sunt trimisi in comunitatile sarace de romi, acolo, in schimbul copiilor dupa buletine si a juramintelor pe copii sau pe Biblie li se dau ba o friptura, ba un pui, ba o ciozvarta de berbecut, doar doar acestia sa uite ca 4 ani nu i-au bagat in seama, ca 4 ani de cate ori au fost la usa lor au fost dati afara, si mai ales sa uite ce le-au promis acum patru ani, ca doar erau aceiasi oameni doar in partide diferite.

Si uite asa samsarul de voturi care a asteptat 4 ani un astfel de eveniment se umple de bani de pe urma tiganilor, isi umple frigiderul si lazile frigorizice cumparate in precedentele campanii cu de toate si defileaza manmdru pe strazi in campanie electorala pe langa candidatul frumos si neprihanit, ba chiar daca cineva are curajul sa ii zica ceva candidatului este in stare sa sara sa il bata pe nefericit ca doar de, cum sa isi permita sa faca scandal in fata candidatului de fata cu el.

Ma asteptam insa ca in acest an o serie de politicieni sa realizeze ca votul minoritar este volatil constat insa ca ori sunt prosti de dau in gropi, ori se lasa prostiti de samsarii de voturi, ori, probabil sunt atat de disperati de datoriile la banci pe care ele au firmele lor trecute pe numele nevestelor incat sunt in stare sa riste totul numai sa isi salveze falimentul!