PREFECTUL PUS DE PNL LA GIURGIU BLOCHEAZA O HOTARARE A CJ-GIURGIU

ZORINEL PENELISTU II FACE ZOB PE FLORICEL SI BEIANU DINTR-O LOVITURA

Zorinele, pai ce ai facut ma baiatule, cum asa bre jupane matale pus acolo prefect de Giurgiu de un tehnocrat PNL blochezi o hotarare a Consiliului Judetean condus de un vicepresedinte la nivel national PNL!?!

Ori o dam cu stangu in dreptu, ori vedem in dunga. Cum bre jupane sa faci asa la 1400 de oameni care de abia asteptau si ei saracii sa bage in burta niste firimituri de la masa voastra a bogatilor PNL.

Eu inteleg ca nu avem nici un giurgiuvean capabil sa conduca prefectura si trebuie sa suportam cate un pripas care nu mai are de unde sa i-a si el un salariu dar nici asa bre boss, sa ii lasam pe oamenii aia sa le moara copii bolnavi.

Mi s-a parut de bun simt atitudinea presedintelui Consiliului Judetean, VASILE MUSTATEA, de azi din conferinta de presa in care chiar era emotionat de aceasta blocare a prefectului a acestei hotarari care nu facea decat sa distribuie un pic de lumina de Sfintele Paste in sufletul amaratilor.

Numai un imbuibat care nu stie ce inseamna sa nu ai ce manca o zi poate face un astfel de lucru a declarat VASILE MUSTATEA si pe buna dreptate nu am fost cel mai bun prieten al acestuia in cei patru ani de presedintie insa de aceasta data bre PNL-ule bre ai dat rau cu mucii in fasole.

ZORINELE – AI DORMIT VREODATA NEMANCAT???

Cum crezi ma Zorinele ca vor vota cele 1500 de familii? De ce ar mai vota ei mizeriile politice pnl, unpr, psro, ppdd, care fac astfel de gesturi.

Auzi bre boss, dar in loc de post scriptum inainte sa comiti crima asta ai intrebat pe Beianu si pe Floricel daca ai voie sa le-o tragi in halul asta in campania electorala?

Ori esti venit cu dedicatie sa indeplinesti ce credem noi astia din presa locala sa ii distrugi pe Floricel si Beianu sa poata candida Lucian Iliescu si Marin Anton ca altfel ori esti sabotor ori ce ai facut tu nu are nici-o scuza decat un control psihiatric.

CINE ESTE ZORINEL

Cine am fost şi ce am ajuns! – Zorinel Niculcea sau de ce nu e un prefect niciodată suficient de bogat

Zorinel e o catastrofă şi gafele de comunicare comise de-a lungul timpului au demonstrat că personajul n-are niciun fel de chemare către administraţie şi politică. Lucru pe care, evident, Niculcea nu-l acceptă şi continuă să creadă în ascensiunea sa publică, chiar dacă realmente, accidentul care l-a propulsat în politică este o problemă fundamentală pentru administraţia publică locală din Teleorman. Cei care au lucrat cu el ştiu că Niculcea are o profundă repulsie faţă de mass-media şi, în plus, este extrem de speriat de camerele de luat vederi şi de declaraţiile publice. Pe bună dreptate, în condiţiile în care la capitolul exprimare, omul are mari dificultăţi. Tot cei care au lucrat cu el ştiu că Niculcea este uşor de manipulat şi că, de regulă, pasează responsabilităţile altora, pentru că nu ştie prea bine cum să acţioneze corect, astfel încât să nu supere pe nimeni.

Zorinel Niculcea este unul dintre oamenii bogaţi ai judeţului şi nu neagă acest lucru. Totuşi, în vremea în care ocupa postul de prefect al judeţului, acesta conducea maşina Prefecturii şi făcea naveta pe banii contribuabilor, lucru despre care s-a scris în presă la momentul respectiv. Dar cu toţii ştim că banii se fac în mod cumpătat, aşa că zgârcenia în cazul oamenilor cu bani nu trebuie să ne mire prea mult. De când nu mai este prefect, despre Zorinel Niculcea nu se mai ştiu multe lucruri. Totuşi, are grijă să se afişeze în continuare în cercurile selecte ale judeţului şi nu scapă niciun prilej să arate că încă mai există. Şi probabil va continua să existe, pentru că interesele sale nu s-au oprit în acest punct, mai ales că nevoia acumulării e progresivă şi, de regulă, nu scade niciodată în intensitate. Şi, din fericire pentru el, circumstanţele favorabile apar mereu în calea celor care cred în obiectivele lor.