DAU UN PORC PENTRU PRIMARIE

A inceput asa cum era de asteptat campania pentru cucerirea Primariei Giurgiu si asa cum era si firesc atunci cand nu au argumente oamenii recurg la „resurse” sa convinga alegatorii.

Dupa 26 de ani in care cele doua partide PNL si PSD au aruncat acest oras in mocirla deznadejdei, in beciul saraciei, la limita subzistentei, pentru ca nu mai stiu cum sa isi prosteasca alegatorii sa ii voteze unii dintre candidati vor cu tot dinadinsul sa il parafrazeze pe marele Shakespeare!

Desi este faimosul strigăt de ajutor al regelui Richard al III-lea (1483-1485) pe câmpul de luptă de laBosworth (1485). Un cal, un cal, regatul meu pentru un cal! Rămas fără cal, orgoliosul rege a promis regatul celui care îi va oferi un cal, cu care să poată fugi pentru a-şi salva viaţa. Dar, niciunul dintre slujitorii săi nu i-a sărit în ajutor. Astfel, regele a fost ucis.

La Giurgiu strigatul poate fi exprimat simplu DAU MULTI PORCI, VOTATI-MA PRIMAR!!! Si se procedeaza simplu! Se gasesc trei patru persoane de preferat samsari de voturi, se negociaza la sange numarul de porci, litrii de vin, chiria meselor, numarul de persoane chemate si ca sa fie totul legal se anunta ca este ziua de nastere a sotiei, fiului, cumnatei, tatalui mort, verisorului din Italia. In acest fel sub aparenta legalitate a pomenii electorale se strang 30 – 40 de amarati care vin sa manace 3 sarmale, o friptura si sa bea 2 pahare de vin ca sa poata descaleca mandru CANDIDATUL din SUV-UL de rigoare sa pupa mainile la toate babele si sa faca doua poze cu ELECTORATU’…

In urmatorul material ne ocupam despre cum o doamna doctor a impartiti adidasi mucegaiti la romi!

Daca cumva politia nu ne crede ca treaba cu porcul este un pamflet, avem poze adrese si filmari! Dar le pastram pentru dupa 5 mai!