24/07/2024

Mai multe susţinătoare ale fostului viceprimar Alexandru Vladu, excluse din PSD

Şapte femei din organizaţia municipală a OFSD Giurgiu au fost excluse, săptămâna aceasta, din partid, după ce doamnele respective au ales să-l susţină pe fostul prim-vicepreşedinte al PSD, actual membru al ALDE, Alexandru Vladu.

La conferinţa de presă de joi, 24 martie, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a venit cu precizări pe acest subiect, menţionând că excluderea unor oameni care susţin candidaţii altor partide este un lucru firesc.
„După ce domnul Vladu a trecut la ALDE, le-am transmis tuturor membrilor de partid că au dreptul să aleagă pe cine susţin, şi asta, fără să intrăm în polemici. Dacă vor să meargă alături de un alt candidat decât cel al PSD, e în regulă, dar doar să spună! Le-am transmis, de asemenea, să respecte Codul de Etică al PSD. Unii nu au înţeles acest lucru şi au fost excluşi din organizaţia municipală a OFSD, dar şi din partid. Nu am pornit niciun jihad, cum au zis unii, doar că ne respectăm membrii de partid şi pe noi înşine”, a precizat Barbu.
Din OFSD municipal au fost excluse Cristiana Macarie, Carmen Sima, Mihaela Bîrzan, Luminiţa Tindeche, Carmen Bătineţu, Mihaela Stănişteanu şi Gabriela Filip.