Cine dracu o fi jegosul ala de locuieste in cetatea lui Mircea cel Batran???

Ori este un mare nesimtit, ori probabil politia locala nu isi face treaba. Sa mentina domne curatenia odata acolo! Sa il prinda odata pe locatarul ala al cetatii care face mizerie. Cum mama dracu sa faci curatenie la cetate de 6 ori in acest an si de fiecare data sa fie iar mizerie??? Ori acolo locuieste un nesimtit infect care umple de fiecare data cu gunoi locul, ori nu are contract cu Urban Financiar sa ii preia gunoiul si sa ii puna si lui o pubela, un container ceva, ori tiganii aia adusi cu forta la voluntariat sa faca curat nu isi fac treaba bine. Eu as incerca si cu un serviciu platit, de genul peisagistica, administrarea cimitirelor, dadp, adica, ma gandesc ca macar acei oamenii care sunt platiti si nu folositi ca vector electoral sa isi faca treaba ca lumea ca pana la urma pentru asa ceva sunt platiti. Sau daca eram si mai destept, nu prea e cazul in administratia locala incheiam un contract cu penitenciarul, sau chiar aveam tupeul sa inchei un contract de servicii cu firma care se ocupa de curatenia orasul, ca de, gandesc eu cred ca si cetatea face parte din oras.
Si ultima varianta cu siguranta foloseam oamenii care beneficiaza de ajutorul social si de venitul minim garantat care chiar sunt obligati sa faca cateva zile de munca in folosul comunitatii.
Ori toata actiunea e menita doar sa faca un fel de campanie electorala de genul ce implicati suntem noi in viata cetatii dar daca ii intrebi pe cei care merg acolo nu stiu cine a construit-o, in ce an, intre ce ani a domnit respectivul, de unde provine numele…