29/03/2024

DE CE TREBUIE SA II PLATESC EU SALARIU LUI CEPRAGA

Nu inteleg strategia de incalzire a orasului pe urmatorii 10 ani si pace. Am stat si m-am gandit de ce mama ma-si este nevoie de o astfel de strategie in conditiile in care pretul gigacaloriei la Giurgiu este de doar 399 lei!!!

Desi s-a schimbat primarul, consiliile judetene, s-a schimbat conducerea FRF, a murit Ceausescu, a pierdut Basescu, Il avem acum presedinte pe Münchhausen…numai de acest director al incalzirii orasului nu scapam. Sa vedem si noi poate este altul mai capabil, poate reuseste sa nu mai bage in faliment toate firmele si de abia atunci poate ar trebui sa incercam sa discutam de o strategie de incalzire a orasului.

Daca in acest an primaria se lauda ca avem un pret la populatie de 199 lei, acest lucru este datorat faptului ca din impozitele mele, cetatean care isi plateste darile catre stat sau si daca nu mi le platesc imi sunt luate din salariu –  primaria isi permite sa acorde subventie de 50% ca de, vine anul electoral si sa nu sufere domnia sa alegatorul ca e pretul prea mare.

Ce se va intampla daca anul viitor va fi un alt primar care nu va dori sa acorde aceasta subventie de 50% si va considera ca e mai bine sa cheltuie cele 40 – 70 de miliarde de lei pe care ii da lui Cepraga sa asfalteze orasul, sa astupe gropile, sa ne scape de caini si de tantari, sau sa gaseasca o solutie prin care sa monteze niste centrale pe gaze care sa alimenteze 10 – 20 de apartamente cate sunt pe o scara, pentru ca, cu siguranta va fi mai ieftin decat pretul pe care il face seful caldurilor.

Si mai apoi, de ce dracu noi cei care ne-am pus centrale pe gaze si nu avem o astfel de subventie sa platim pentru gigacaloria lui Cepraga? De ce trebuie eu, sa contribui la salariu acestuia daca nu am nevoie de serviciile lui?

P.S POZA ESTE FURATA CU TOT CU COMENTARIU PE PE SITE-UL OPINIAGIURGIU.RO