RAZVAN CUC – NU AVEM NEVOIE DE ATITUDINI TOXICE SI NECONSTRUCTIVE

Razvan Cuc si-a recunoscut ieri, public, optiunea politica – a trecut la PSD. Este de fapt – a spus fostul PPDD-ist – o revenire la matca, pentru ca in perioada 2009/2011 a activat ca secretar al departamentului de strategii politice in PSD la nivel national.

„Ce m-a facut sa revin la PSD? Echipa tanara si dorinta – atat a mea, cat si a colegilor tineri de aici – de a construi si de a dezvolta proiecte pentru binele comunitatii. Aici am regasit acel entuziasm caracteristic tineretii, dar si intelepciunea celor care au o anumita vechime ca militanti politici social-democrati”, a declarat Razvan Cuc.

Din pozitia de purtator de cuvant al PSD Giurgiu, Razvan Cuc a facut un apel catre toate fortele politice din judet, sa isi dea mana si sa faca tot ce este posibil pentru dezvoltarea judetului.

„Nu trebuie sa adoptam o atitudine toxica si neconstructiva… Rolul nostru in politica – votul dat de electorat – este acela de a face tot ce ne sta in putere pentru a constui, in asa fel incat oamenii sa duca o viata mai buna” a declarat Razvan Cuc.