16/06/2024

Susţinere masivă pentru PSD Giurgiu, în Buturugeni, Ogrezeni şi Malu

Sâmbătă, 1 iunie, echipa de campanie a PSD Giurgiu s-a deplasat în Buturugeni, Ogrezeni şi Malu pentru a-i susţine pe candidaţii social-democraţi la funcţia de primar: Tudose Cristian, Jean Jipa şi Florin Urucu.
Alături de social-democraţi au fost, în fiecare comună, sute de oameni.

Buturugeni- 2

“ O dată în plus, s-a confirmat faptul că oamenii din Buturugeni aleg echipa PSD_Giurgiu şi au încredere în candidatul nostru la funcţia de primar, Tudose Cristian.
Am mers, astăzi, să-l susţinem pe Cristian Tudose şi am discutat cu locuitorii din Buturugeni despre proiectele sale pentru infrastructură, educaţie, sănătate, iar oamenii ştiu că tot ce s-a realizat până acum în comuna lor se datorează PSD!
Îi urez mult succes lui Tudose Cristian, pe 9 iunie, şi sunt convins că vom avea o surpriză plăcută şi la Buturugeni!”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, candidat PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

ogrezeni 1

Şi la Ogrezeni, sute de oameni s-au alăturat echipei PSD Giurgiu, într-un marş electoral.

Ogrezeni 3

“ Susţinere masivă, pentru Jean Jipa, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Ogrezeni!
S-a văzut acest lucru şi sâmbătă, când am mers, în campanie, la Ogrezeni, şi am vorbit cu oamenii despre proiectele administraţiei social-democrate pentru comunitatea lor.

Ogrezeni 2

Sute de cetăţeni ne-au însoţit şi le mulţumesc tuturor pentru încredere! De asemenea, le mulţumesc colegilor mei din echipa de campanie a PSD Giurgiu pentru un efortul depus în acest weekend-maraton din cadrul campaniei electorale!”, a precizat Marian Mina.

PSD-Malu -1

La Malu, candidatul PSD la funcţia de primar, Florin Urucu, a reuşit să formeze o echipă puternică şi unită.

PSD - Malu 2

“ Malu votează PSD şi Florin Urucu – primar al acestei comune!
Oamenii au toate motivele să îi acorde candidatului nostru încrederea lor, pentru că Florin Urucu este un gospodar desăvârşit, un om serios, apropiat de semenii lui şi care ştie, vrea şi poate să realizeze multe lucruri bune pentru comunitatea sa!
Atât eu cât şi întreaga echipă a PSD Giurgiu îi suntem alături, acum, în bătălia electorală, dar mai ales după ce va câştiga şi va fi cel mai bun primar al comunei Malu!
Mult succes, Florin Urucu, pe 9 iunie!”, a mai declarat Marian Mina, candidat PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press, CUI Mandatar Financiar 21240002