16/06/2024

„Cod Roşu”, la Vărăşti! Peste 600 de oameni au participat la unul dintre cele mai impresionante marşuri electorale din această campanie

La Vărăşti, peste 600 de oameni au participat la unul dintre cele mai impresionante marşuri electorale din această campanie.
Bogdan Conu, candidatul nostru la funcţia de primar, a făcut o adevărată demonstraţie de forţă, duminică, atunci când peste 600 de oameni au fost alături de noi într-un marş electoral.

Această susţinere MASIVĂ demonstrează că oamenii ştiu că #PSD este partidul datorită căruia comuna lor s-a dezvoltat şi vor tot o administraţie social-democrată, pentru continuarea modernizării Vărăştiului.

„Le mulţumesc tuturor participanţilor la acest moment impresionant şi colegilor mei din echipa PSD Giurgiu pentru susţinere şi efort!
Şi sunt convins că Bogdan Conu va fi cel mai bun primar pe care comuna Vărăşti l-a avut, până în prezent! – a transmis candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002