16/06/2024

Vedea vrea schimbare. Candidatul PSD la Primărie, Sorin Geantă, susţinere din partea comunităţii

Echipa de campanie a PSD Giurgiu s-a deplasat, ieri, 21 mai, în comuna Vedea, într-un marş electoral de susţinere a candidatului Sorin Geantă la funcţia de primar al comunei menţionate.

Social-democraţilor giurgiuveni li s-au alăturat zeci de susţinători din Vedea. Împreună au stat de vorbă cu oamenii, cărora Sorin Geantă şi Marian Mina- candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, le-au prezentat proiectele de modernizare pe care administraţia social-democrată doreşte să le implementeze în Vedea, dar şi în întreg judeţul.

„PNL=DEZASTRU şi la Vedea!
În afară de preţuri umflate şi lucrări de tot râsul, actualul primar, renumit pentru că a furat vacanţa elevilor, n-a făcut nimic pentru oameni. Şi-a bătut joc de toate aşteptările lor, astfel că Vedea vrea SCHIMBARE!
PSD vine în faţa cetăţenilor cu un om serios, care a demonstrat că ştie, vrea şi poate să readucă Vedea pe drumul modernizării.
Astăzi, am mers pe străzile din comună ca să-l susţinem pe Sorin Geantă, candidatul nostru la funcţia de primar. Ne-au însoţit zeci de oameni cărora le mulţumesc, la fel şi tuturor colegilor mei din echipa de campanie!” – preşedinte PSD Giurgiu, Marian Mina.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press, CUI Mandatar Financiar 21240002