Cu o nesimţire nemaiîntâlnită, escrocii ăştia de la PNL şi USR îşi văd nestingheriţi de războiul lor pentru putere

Cu o nesimţire nemaiîntâlnită, escrocii ăştia de la PNL şi USR îşi văd nestingheriţi de #războiul lor pentru putere, funcţii, bani şi au lăsat ţara de izbelişte în cele mai grele momente!

Nu îi interesează dacă milioane de români vor îngheţa, la iarnă, dacă vor pieri de foame sau de boală. În loc să pună pe PRIMUL loc adoptarea, de #urgenţă, a unor măsuri în cazul preţurilor record la utilităţi, ei continuă să se şantajeze unii pe ceilalţi. În loc să auzim că au un plan logic, aplicabil pentru noul an #şcolar, pentru ca toţi elevii să aibă acces neîngrădit la #educaţie, PNL şi USR continuă bătălia politică, în văzul tuturor, cu ameninţări şi cu joaca de-a cine e cel mai puternic.În loc să facă ceva concret pentru ca viaţa fiecărui român să fie mai bună, AŞA CUM AU PROMIS!

Singura lor preocupare este să nu scape #ciolanul din gură şi nu cumva să ia bucata mai mare celălalt partener de guvernare! Nu le pasă de bătrâni, nu îi interesează soarta copiilor, nu e treaba lor dacă #România intră, de-a dreptul, în faliment. Burţile lor şi cele ale prietenilor lor să fie pline, buzunarele să rămână încărcate! De asta se ceartă!I-aţi auzit, zilele acestea, ieşind cu vreo declaraţie despre soarta României?

Despre ce vor face ACUM, ca să nu fie dezastru în perioada următoare? NU există aşa ceva. Îi auzim doar acuzându-se unii pe alţii şi doar pe chestiuni politice.Dacă le-ar păsa, într-adevăr, de ţara aceasta, ar recunoaşte că au făcut-o praf într-un singur an. Ar admite că nu sunt în stare s-o guverneze, că habar nu au ce trebuie făcut în orice domeniu şi AR PLECA acasă! Dacă le-ar păsa vreun pic de români, aşa cum trâmbiţează la TV, măcar ar înceta cu #CIRCUL acesta grotesc din cauza căruia NU ei suferă, că se pare că au furat destul până acum, ci oamenii de rând. Din păcate, aceasta este realitatea, ei sunt singurii #vinovaţi şi să dea Dumnezeu să reuşim să scăpăm de ei!