Dacă eşti prost poţi să fii în orice zodie!

Dacă eşti prost poţi să fii în orice zodie!
La fel şi de orice religie!
Sunt creştin ortodox nepracticant… adică mă duc la biserică doar când cunun sau botez pe cineva şi de paşte dacă nu sunt prea obosit!
Nu mă închin în fată mult prea multor biserici pentru că sunt mult prea multe comparativ cu şcolile şi spitalele din romanica.
Că biserica a fost obiect de constrângere, de manipulare şi de îmbogăţire pentru ai ei am înţeles din clasa a 4.
Nici nu trebuie să fii prea inteligent să îţi dai seama că ăla spune că banul e ochiul dracului dar el se umple de aur.
În fine nu despre religie e polologhia asta de aici ci despre cât trebuie să fii de habotnic, de inapoiat…de ancorat in evul mediu.. încât să crezi că dacă faci o procesiune cu 11 popi să vină ploaia!!!
Ştiu că sunt vreo 6 primari în judeţul Giurgiu care sunt atât de proşti încât ar trebui să fie interzişi de la reproducere dar ce am văzut ieri… cu o procesiune care cere ploaia e un pic cam mult şi pentru toleranţa mea!
Dă-ne Doamne ploaie că minte nu avem… cam aşa s-ar numii ce am văzut eu ieri în o comună din Giurgiu.
Şi dacă făcea calcul la câţi bani a dat popilor şi tot făcea un km de reţea de irigaţii.
Dar în fine. Vreau să îi spun primarului respectiv că dau în ghioc, ghicesc în bobi şi în zaţ de cafea… ştiu să deschid revistă şi dau în cărţi de tarod!
Am vorbit cu cine trebuia şi mi-a confirmat că VINERI 8 IUNIE LA PUTINEIU O SA PLOUĂ! Şi după incantaţia făcută cu magie neagră şi vooduu am primit şi poza asta de confirmare!