16/06/2024

VREŢI AUTOSTRĂZI ŞI SPITALE ATUNCI TĂIAŢI INDEMNIZAŢIILE PENTRU ALEŞII LOCALI!

Am citit de curând un titlu… https://extranews.ro/vreti-autostrazi-si-spitale-atunci-taiati-ajutoarele-sociale-pentru-putori-share-daca-esti-de-acord/, şi am văzut şi o poză în care era un grup de femei şi copii de etnie romă.

Trec peste faza că nu cred că doar persoanele de etnie romă sunt asistaţi sociali. Trec şi peste numărul persoanelor de etnie romă asistate raportate la numărul populaţiei din România la fel cum trec şi peste numărul infractorilor de etnie romă din închisori faţă de populaţia majoritatea. Nu sunt lucruri de neluat în seamă.. numai că nu despre ele vreau să vorbesc aici. Ci vreau să dau şi eu un titlu:

VREŢI AUTOSTRĂZI ŞI SPITALE ATUNCI TĂIAŢI INDEMNIZAŢIILE PENTRU ALEŞII LOCALI!

Eu cred că a fi consilier local, judeţean, primar sau preşedinte de consiliu judeţean este o onoare pe care ţi-o doreşti şi pentru acest lucru te înscrii într-un partid, candidezi pentru o funcţia şi eşti ales!

Eşti ales pentru conduita, valori, probitate morală, pentru că eşti un model demn de urmat de comunitate şi că în decursul timpului ai dovedit că poţi fi voluntar şi dedicat unor cauze sociale!

Nu vreau să cred că cei ce candidează la oricare din aceste funcţii – îşi doresc de fapt un loc de muncă!

Nu vreau să cred că aceşti aleşi locali, judeţeni, parlamentari… au candidat doar pentru a face parte din consilii de administraţie în care să fie plătiţi!

Eu cred că adevăraţii asistaţi sociali sunt aleşii locali!

Hai să îi întrebăm din nou de ce au candidat – oare pentru indemnizaţia de şedinţă? Adică pentru 3 ore pe lună să încaseze 2000 de lei??? Au candidat să facă parte din CA şi AGA să mai încaseze şi de pe acolo 25% din salariul directorului?? CA exemplu dacă să zicem directorul de la APĂ SERVICE GIURGIU – şi e doar un exemplu aleatoriu are salariul 100 de milioane de lei – membrii din CA – adică consilieri locali mai încasează şi ei încă 25 de milioane de lei în fiecare lună?

Nu ştiu,… întreb şi eu pentru un prieten.

Şi aş vrea să îl văd eu pe acel consilier local care chiar are nevoie de aceea indemnizaţie!

Că nu vreau să dau exemple din consiliul judeţean Giurgiu, sau Consiliul local Giurgiu pentru că o să constatăm că majoritatea dintre ei sunt angajaţi tot la bugetul statului!

Şi atunci… VREŢI AUTOSTRĂZI ŞI SPITALE?…