02/05/2024

HALLOWEN PARTY – TINERETUL ALDE

Aproape o sută de tineri merituoşi, care s-au implicat în acest an în activităţile de tineret ale TLDE Giurgiu, au fost invitaţi din tot judeţul să participe la Hallowen Party.

Evenimentul, devenit deja o tradiţie pentru tinerii aldişti, vine să întărească viaţa socială a organizaţiei de tineret şi, ca de obicei, va fi plin de surprize plăcute.

Preşedintele TLDE Giurgiu, Theodor Muşat, ne-a declarat că organizaţia TLDE Giurgiu a început să fie un loc în care se întâmplă evenimente plăcute pentru membri, dar şi un incubator de idei şi energii bune pentru perspectivele tinerilor giurgiuveni. Aceștia au fost prezenţi anul acesta la toate evenimentele naţionale şi ca urmare a rezultatelor obținute, Theodor Muşat a fost ales vicepreşedinte al Biroului Politic Naţional al TLDE. În curând va avea loc o întâlnire naţională la Giurgiu, iar echipa giurgiuveană, fiind puternică şi bine sudată, va fi bine reprezentată și va face o impresie deosebită.

De altfel,în perioada următoare au hotărât să se alăture proiectului nostru oamenii noi, care nu au mai făcut politică până acum.

„Am avut în tot acest timp susţinerea totală a preşedintelui nostru, domnul ministru Toma Petcu, pe care vreau să-l asigur, şi pe calea aceasta, că voi fi la fel de insistent în a-i prezenta realităţile cu care se confruntă tineretul giurgiuvean şi că aşteptăm să ne pună la muncă în continuare pentru rezolvarea lor”, a mai declarat Theodor Muşat.