02/05/2024

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ – 07 aprilie 2017

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu  va organiza Bursa generala a locurilor de munca din acest an, in data de 07 aprilie 2017, in urmatoarele locatii:

  • Giurgiu – incinta Restaurantului “Mioriţa”;
  • oraşul Bolintin Vale – sediul Bibliotecii din localitate.

Bursa generala a locurilor de munca din 07 aprilie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activitătilor implementate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si reprezinta un prilej de promovare a ofertei de locuri de munca, o posibilitate concreta de a realiza o interactiune directa cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si selectarea persoanelor care corespund cerintelor angajatorilor.
A.J.O.F.M Giurgiu vine in sprijinul persoanelor in cautarea unui loc de munca, prin acordarea serviciilor de mediere, informare si consiliere profesionala, programe de formare profesionala, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitatii fortei de munca a persoanelor înscrise în evidenţe.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.

In cadrul ofertei angajatorii vor  specifica: opţiunea participării, pentru a rezerva standuri destinate recrutării; numărul de locuri de muncă de care dispun; cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.