16/06/2024

INDRAZNESTE SA CREZI – II

Ieri, 23 noiembrie, candidatii PSD la Parlamentul Romaniei au avut o nouă rundă de întâlniri cu cetățenii municipiului. De această dată, zona vizată a fost cuprinsă în aria Bulevardul I.C. Brătianu – Șoseaua Alexandriei – Strada Nicolae Titulescu, dar și Bulevardul CFR – Piața Centrală.

Ca și în zilele anterioare, giurgiuvenii cu care s-au întâlnit candidații PSD (Elena Dinu și Răzvan Cuc – Camera Deputaților și Cristian Marciu – Senat) au avut o singură doleanță principală: revenirea la Guvernare a celor care au avut rezultate excelente (creșteri de pensii și salarii, reduceri de taxe, creștere economică la nivel național).

Cum s-a întâmplat până acum, alături de candidați au fost președintele Consiliului Județean, Marian Mina, consilieri locali și județeni, membri ai organizației de tineret a PSD Giurgiu. Cu toții le-au vorbit giurgiuvenilor despre planurile și proiectele pe care Partidul Social Democrat le are pentru guvernarea 2017 – 2020, programe care au în centrul lor OMUL.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GIURGIU; EDITAT/REALIZAT DE SAPTAMANA GIURGIUVEANA;  COD MANDATAR FINANCIAR A.E.P. 11160007