23/02/2024

Candidatul la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat Giurgiu,  Andrei Alexandru a facut azi o vizita electorala in comuna Greaca.

Astăzi în comuna Greaca, alături de domnul primar, am explicat celor cu care am discutat că PSD are curajul și priceperea de a pune în practică măsurile economice prin care să avem mai mulți giurgiuveni în clasa de mijloc, cu un trai decent. Ținta noastră este să reducem numărul celor aflați în zona de sărăcie și să aducem o mare parte dintre aceștia în ceea ce numim clasa de mijloc. Ne adresăm în primul rând celor care muncesc, care își câștigă pâinea prin muncă cinstită, a declarat Andrei Alexandru.
PSD își asumă prin programul de Guvernare național, ca peste 4 ani, România să nu mai fie tratată ca țara cu avantajul competitiv al forței de muncă ieftine cu salarii mici, ci țara cu avantajul unei forțe de muncă calificate și bine plătite.”
#Indraznestesacrezi

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GIURGIU; EDITAT/REALIZAT DE SAPTAMANA GIURGIUVEANA;  COD MANDATAR FINANCIAR A.E.P. 11160007