16/06/2024

Nou in Giurgiu! Seara de discuții

Motivatia este cheia succesului!

In ultimul timp, observ in jurul meu multe fete triste, sobre incarcate de griji, frustrare si multa durere interioara.
Indiferent de vremea de afara, expresia multora dintre noi este aceeasi. Este adevarat ca traim vremuri  grele, dificile si din punct de vedere financiar, mult egoism si solitudine.
Orasul Giurgiu este viu, traim, existam aici!
Fac un apel catre cei care vor sa schimbe ceva,catre oamenii care astazi au reusit sa zambeasca, sa ne unim! Zambetul este gratuit, schimba expresia fetei, schimba ziua!

Orasul nostru are un potential extraordinar de oameni inteligenti,puternici, onesti, oameni de succes si  impliniti din multe  puncte de vedere.
Haideti sa fim uniti ,sa ne ajutam,sa ne cautam resursele pentru a fi mai buni in toate domeniile in care activam.
Dati-va voie sa va impartasiti lucrurile minunate din viata voastra si sa indreptati lucrurile mai putin bune.

Cu totii ne dorim sa ne indeplinim visurile…poate succes in cariera,o vacanta frumoasa,o relatie de cuplu fericita,o masina de lux,o casa mare si frumoasa,insa putini dintre noi stim si cum sa aducem aceste lucruri in viata noastra…putin stiu ca la baza indeplinirii acestor dorinte sta motivatia!

Va invitam intr-un ambient primitor si calduros pentru o seara de discutii libere unde vom incerca sa gasim solutii pentru problemele dvs.

Seminarul “Motivatia este cheia succesului!” va avea loc sambata, 19.11.2016 ,orele 17.00, pe Str. Garii nr 45 (Sic Salon), unde vor fi prezentate atât teoretic, cât și practic stratgii de stimulare a motivatiei, tehnici de mentinere a motivatiei si atingerea obiectivelor  in cativa pasi simpli.

Va asteptam cu drag!

Evenimentul este deschis tuturor persoanelor interesate, în limita locurilor disponibile.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti suna la urmatoarele numere de telefon:

0722.460.897 (Iulia)

0768.821.934 (Mihaela)

Va multumim!