BATAIA PE CASCAVAL DIN PSD – VIZIUNEA MARIN ANTON

Asa cum era de asteptat declaratiile belicoase ale primarului Barbu din conferinta de presa de ieri la adresa conducerii judetene PSD Giurgiu, din care am aflat ca am fost tratati ca la Ialta intr-o impartire a teritoriilor si sferelor de influenta, Badalau luand judetul si Barbu municipiul, iar interventia lui Badalau prin Marian Mina Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu in dorinta de a prelua de la municipalitate Zona Libera Giurgiu – si-a gasit ecou si in celelalte partide fiecare dorind sa isi de-a cu parerea despre disputarea ciolanului asa cum vad ei lucrurile erijandu-se in aparatori ai unuia sau al altuia.

In acest sens in cadrul unei conferinte de presa sustinata la sediul PNL Giurgiu,azi 10 august, deputatul Marin Anton a dosit sa arate si domnia sa neregulile pe care le forteaza -(GODFATHER DE LA BOLINTIN) – Nicolae Badalau prin intermediul finului sau Marian Mina dorind preluarea abuziva a Zonei Libere nu din alt motiv ci doar pentru ca exista 260 de HA de teren care pot fi vandute.

Asa ca de fapt miza nu este interesul cetateanului din municipiul Giurgiu, ci o neintelegere intre sfere de influenta si beneficii pe care se cearta cei doi pesedisti.

Marea nemultumire a lui Marin Anton a fost ca PSD Giurgiu a mintit. „S-au laudat ca depoliteaza Consiliul Judetean, s-au dovedit astazi ca sunt doar niste mincinosi, un partid de mincinosi, condus de un GODFATHER si mai mincinos. Au spus ca vor profesionalizarea CJ-ului dar de fapt nu le pasa de giurgiuveni.”

Atacurile la adresa lui Badalau au continuat …”S-a laudat ca a adus o multime de bani in Giurgiu – sa ne spuna domnul Badalau daca firmele familie sale beneficiaza de pe urma acestor bani?” Sau

„Sa il intrebati pe domnul Badalau ca inteleg ca are si domnia sa un doctorat, cand si in ce conditii l-a obtinut?”

Ce ar mai fi de spus???