Azi am suferit o trauma!

Mi-a expirat saptamana trecuta permisul si cum doar mie mi se putea intampla joi si vineri nu s-a lucrat la permise pe motiv de enel, luni nu pe motiv de calus…Asa ca azi dimineata inarmat cu copie carte identitate, permis in original fisa medicala original si copie si cu sperante mari de rezolvare rapida la ora 9.00 eram prezant la Directia permise pentru depunerea actelor de preschimbare foto aferenta, corespunzatoare si bineinteles dovada ca sa ma pot preumbla in mod corect cu masina prin gropile municipiului.
Ora 9.10 asezat la coada care pornea de afara din hol pe 4 randuri cam 120 de persoane in fata mea in conditiile in care directia respectiva nu detine geamuri care se pot deschide sau aer conditionat…temperatura in interior 65 grade
La ora 10.30 primul puseu extrem de nervi… luat tot neamul prefectului si intromisionat peste tot datorita aerului conditionat…Bre Nea Zorinele iesi dracu din camera aia cu aer conditionat si treci pana la DRPCIV Giurgiu si vezi cum lucreaza oamenii aia de acolo.
La ora 11.00 ajuns in sfarsit la ghiseu, depus acte, certat cu doua cotoharle care vroiau sa se bage in fata si luat al doilea rand de neamuri ale lui Zorinel si bagat in toate cele. temperatura 70 de grade inauntru
La ora 11.02 pus la coada de preluare imagine rupt de nervi, transpirat groaznic, si cu un nene din bolintin langa mine care era certat maxim cu sapunul, in interior erau decat 76 grade celsius.
La ora 11.40 mai aveam doar doua persoane in fata …intra prima domnisoara sta 12 minute iese si spune ca s-a stricat imprimanta.
Intra si o alta domnisoara care mai era in fata la 11 53…sta 7 minute …iese si spune ca nu mai are bilete de ordine cu coduri de bare.
Ora 11.5zeci si ceva intru si eu fac poza si imi spune sa mai stau sa imi iau si dovada…temperatura inauntru 77 de grade.
Ora 12.00 aproape de pauza …striga nenea de acolo si imi da dovada!
Iesit afara si luat al treilea rand de neamuri ale lui zorinel …ce mai ramasese de la maimuta la tap electronic si trimise in divese cimitire din Giurgiu si Teleorman!