CUM I-AU TRAS-O VLADU SI POPAZU LUI BARBU

Avem echipa…avem echipa…. Conducerea Primariei Giurgiu ar trebui sa lucreze precum un monolit. Fiecare sa aibe atributii clare pe care sa si le indeplineasca. Ori acum chiar nefiind fanul lui Barbu – pe care il pot acuza de multe, dar nu de lipsa de inteligenta- nu cred ca era atat de prost incat stiind ca pleaca din tara, ca se anuntase cod portocaliu de ninsori, sa dispara fara sa lase macar niste indicatii.

Ori in mod normal asa cum este la curatenie, tunsul ierbi, stransul gunoaielor si raportarile din constructii – din cate imi amintesc eu fiecare viceprimar are sectorul lui de care raspunde.

Popazu partea stanga – Vladu partea dreapta – sau viceversa in functie de cum intri sau iesi din oras spre Bucuresti.

Oricare dintre noi isi gospodareste casa si deleaga atributii, nevasta face mancare si curatenie, copilul face teme, Sotul mici reparatii sau bea bere si se uita la televizor.

Faptul ca a inceput sa ninga sambata la ora 14.00 ca noaptea de sambata spre duminica nu exista nici un utilaj pe strazi – si la ora 1.00 eram pe strada – se numeste dat la ciolane, sabotaj, tras in mufa si asta doar pentru ca suntem intr-un an electoral. Mai mult de duminica de la ora 14.00 a stat si ninsoarea si nu prea l-am mai vazut pe Vladu sa isi faca poze cu – raportez ca am strans zapada din sectorul repartizat mie – . S-a cam dat pa fund!

Exista plan de interventii, exista prioritatea 1, prioritatea 2, etc, samd, sincer nu prea ma intereseaza atata timp cat in centrul acestor actiuni nu este pus omul! Despre firma care are contract de deszapezire am mai vorbit, e aceasi care nu face curatenia la Cetate ca sa aratam unii dintre noi cat de voluntari suntem ca noi facem curat acolo desi avem o firma care se acupa de curatenie!

Doar pentru simplu fapt ca era Barbu plecat si s-a creat o oportunitate sa i-o tragem viceprimarii au uitat ca sunt reprezentantii giurgiuvenilor, alesi de acestia si platiti din banii nostri.

Barbule – ai ajuns ca in miorita cu aia doi ciobani langa tine! Cumpara-le creioane, cate o ascutitoare si da-le palme peste cap ori de cate ori deschid gura.