Multumim din nou partidelor care sunt mandre sa ne vada stand la coada la pomana!

Nu unui partid, multumim tuturor partidelor ca dupa 25 de ani de democratie am ajuns sa fim mai saraci decat pe timpul lui Ceausescu.

Multumim pentru tot ceea ce au facut pentru noi ca sa avem bunastare, un nivel de trai bun, educatie, sanatate si civilizatie.

Poate nu scriam aceste ode inchinate marilor partide dar marti a fost 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, tara mea de glorii, tara mea de chin! Trec peste faptul ca nu am inteles niciodata de ce la depunerea de coroane trebuie sa vina tot partidul ca in poza apar decat primii 4 asa cum ar fi si normal sa vina o delegatie din partea partidului sa depuna coroane nu tot partidul, trec peste faptul ca organizatorul evenimentului adica comandantul garnizoanei Giurgiu nu are dram de cunostinte de politica, istorie a partidelor sau despre ordinea in care ar trebui depuse coroane.

Nu am inteles de ce Partida Romilor filiala Giurgiu a fost lasata sa depuna coroane ultimii decat daca cumva organiztorul este xenofob si a vrut sa fac discriminare pentru ca, normalitatea, cel putin in acceptiunea mea spune ca partidele ar fi trebuit sa depuna coroane in functie de vechimea acestora, de expunerea in spatiu public, de modul in care se implica in comunitate de reprezentarea parlamentara.

Nu cred ca un partid vechi de 23 de ani, cu reprezentare in Giurgiu inca din 1994 trebuie sa depuna coroana in urma unor partide infiintate de 2 saptamani. Nu mi se pare normal ca un partid care are reprezentare parlamentara sa fie lasta la urma doar pentru faptul ca comandantul garnizoanei Giurgiu nu stie pe ce lume traieste. Imi cer scuze fata de colegii politicieni de la  PPU  – SL, si PBNS, daca de PPUSL am inteles ca s-a infiintat in Giurgiu acum 2 saptamani si depune coroane in fata deputatei Liliana Ciobanu, despre PBNS nu stiu nimic, bine nu mai stiu nimic nici de Romania Mare unde au sediu, daca mai exista, cu ce se ocupa….

Sa depasesc insa organizarea evenimentului si sa revin la bogatia giurgiuvenilor.

SUNTEM ATAT DE BOGATI INCAT IN NICI UN AN NU AM VAZUT ATAT DE MULTA LUME LA DEFILARE.

Normalitatea spune ca profitand de cele 4 zilele libere lumea mai pleaca intr-un mic concediu la munte, in strainatate, numai ca la noi giurgiuvenii sunt mari patrioti! Au venit aproape 2000 la defilare si in jur de 5000???? sa manace o farfurie de fasole cu carnati!

Multumim din nou partidelor care sunt mandre sa ne vada stand la coada la pomana!