CE CAUTA IONEL DINU LANGA VASILE MUSTATEA???

Ori dreapta intr-adevar s-a unit la Giurgiu si noi nu stim, ori probabil e o alegere singulara a lui Ionel Dinu – vicepresedinte PMP Giurgiu, pentru ca este a doua sedinta a consiliului Judetean la care acesta participa si il sustine pe Vasile Mustatea.

Acest lucru s-a intamplat in sedinta cu nabadai de ieri 31 oct, la care in sala a paraut atat Gheorghe Stefan cat si Ionel Dinu.

Mai mult, vazand ca, Costica Buduru face ca de obicei ce stie el mai bine si anume circ, acesta nu sa-a abtinut sa nu il faca pe acesta prost in fata intregului plen fara ca macar o data Vasile Mustatea sa il invite sa paraseasca sala de sedinte.

Presedintele PLR Giurgiu, Toma Petcu a comentat aceasta scena penibila din CJ, spunand ca este o noua dovada ca PMP il sustine pe candidatul ACL, Klauss Iohannis…

Iata un motiv in plus, care ne face sa fim siguri ca organizatia PMP Giurgiu si-a luat mainile de pe candidatul Elena Udrea si sustin deja candidatul ACL. Prezenta vicepresedintelui PMP Giurgiu sa il sustina pe copresedintele ACL este un semnal…Ceea ce s-a intamplat face parte din strategia PMP de a merge mai departe cu Iohannis, candidatul sustinut si de Traian Basescu.