Deputatul Ioan Viorel Teodorescu, pe lista de incompatibili depistați de ANI

Potrivit Agenției Naționale de Integritate: ”Teodorescu Ioan Viorel, deputat, s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 20 decembrie 2012 – 01 aprilie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al S.C. Tracum S.A. Giurgiu și S.C. Administrația Zonei Libere Giurgiu S.A. De asemenea, acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate și în perioada 31 martie 2011 – 22 iunie 2012, întrucât a deținut, simultan, calitatea de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Giurgiu și funcția de membru în Consiliul de Administrație al S.C. Tracum S.A. Giurgiu și S.C. Administrația Zonei Libere Giurgiu S.A., societăți comerciale de interes local, înființate de către Consiliul Local al Municipiului Giurgiu, județul Giurgiu”.


NOUL CENTRU DE SPRIJINIRE A AFECERILOR GIURGIU –

TUN DE JUMATATE DE MILION DE EURO

Centrul de Sprijinire a Afacerilor Giurgiu, al carui beneficiar este SC OMEGA SRL din Giurgiu, este o constructie dispusa pe trei etaje in suprafata de 2700 mp doar pe primele doua nivele si un parter cat si o parcare generoasa la subsolul cladirii. Dupa cum a declarat deputatul VIOREL TEODORESCU, cel ce a accesat acest proiect european de circa 2,5 milioane de euro.

Centrul se adreseaza tuturor intreprinzatorilor, societatilor comerciale cat si institutiilor.

Deputatul VIOREL TEODORESCU, beneficiarul proiectului a participat cu 40% din intregul sau cost, aspecte cercetate in prezent de DNA, care il suspecteaza pe acesta de o frauda de peste jumatate de milion de euro, anchetatorii stabilind ca deputatul a rulat materialele de constructie prin firma acestuia umflandu-le pretul de cateva ori.

Centrul de Sprijin a Afacerilor Giurgiu va fi inaugurat la data de 1 octombrie, la aceasta ora asteptandu-se mobilierul destinat birourilor ce vor functiona aici. Administratorul centrului este doamna MARIA TEODORESCU, sotia deputatului.

Deputatul VIOREL TEODORESCU este cercetat in dosarul 179/P/2012 – din data de 18,10,2012 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.